2777
2789

چیزی ندارم بگم حقیقتا؛ اما

سخت است...
آزاد کردن اسیرانی
که زنجیرهای خود را می‌پرستند!

_ولتر

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

اشتباه می‌کنی دیگه اون یه عده تو زنجیر نیستن از شرایط استفاده می‌کنند 

نون به نرخ روز خور

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه می‌کنی دیگه اون یه عده تو زنجیر نیستن از شرایط استفاده می‌کنند نون به نرخ روز خور

حاضرم گشنه بمونم ع گوشت سگ نخورم:)

حاضرم گشنه بمونم ع گوشت سگ نخورم:)

برای به عده خوبه 

یه عده مرد بی‌عرضه‌ای که از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر بخوان آنلاین باشند تو نی نی سایت هنری که ندارن مثل این عمو مردک‌های بیکار کاری که ندارن حداقل اون گوشت سگو می‌خورن گرسنه نمی‌مونن 

برای یه عده زن که مرد درست حسابی بالای سرشون نیستش قل گوشت سگو می‌برم می‌ذارن سر سفره می‌خورن اسمشون هم اینه که ما متاهلیم  یه نربی خاصیت بالای سرمونه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حیف این کشور ثروتمند که وضع مردمش اینه

و چه ثروتی خاکمونم صادر میشه 

حیف که مردم اطلاع ندارن کاش چهارتا کتاب می‌خوندن جای دیدن برنامه های مضخرف

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

همشونم خارج نشین بودن یا حداقل تجربه زندگی توی ناف لندن یا ونکوور رو داشتن خداروشکررر😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

برای به عده خوبه یه عده مرد بی‌عرضه‌ای که از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر بخوان آنلاین باشند تو نی نی سایت هنری ک ...

ی دو روز پیش یکی تاپیک زده بود بتونم پیدا میکنم الان قفله
میگف شوهرم بخاطر اینکه نتونستم پاشم زودتر از خواب که برا کاگراصبونه درست کنم و خودش مجبور شد بده صبونشونو وقتی بهش زنگ زدم که کجایی  بهم گفت برو گمشو بخواب تا الان خواب بودی الانم برو گمشو میگف امشب میخواستیم بریم مهمونی زنگ زدم گفتم نمیام حال و دله خوش میخواد مهمونی رفتن با ترس و استرس و نگاه چپاش میخوام چیکار
همه اومده بودن نوشته بودم تقصیره خودته خب باید پامیشدی اماده میکردی الان خوب شد ؟ اون بنده خدام میگف اره دیگه حتما تقصیره منه
رفتم گفتم هرچی میگین بگین ینی یه نفر پیدا نشده بودا بگه شوهرت به چه حقی اینو به تو گفته
رفتم گفتم اخه اصن پانشده باشی باید بهت فوش بده؟ چیکار دارین میکنین با خودتون
یکی اومد سره من که وا چته چرا اینجوریی زندگی اینه باید گذشت داشته باشی  من سیزده ساله متاهلم و فلان و اینجوری که زندگیت نمیمونه که مطمعنم مجردی و تجربه نداریو باید بسازی تو زندگیو

جوابشو دادم گفتم گذشت و تحقیر خودمون خیلی فرق دارن تو سری خوردن و کلفتی کردن و کم ارزش کردن خودمون اونم حتی جلوی خودمون و قبول کردن اینکه اره من باید بسازمو بسوزم اسمش زندگی کردن نیس و این طرز متاهل بودنتون اصلا افتخار نداره و...
میخوام بگم حقیقتا دلم سوخت
برای دختر بودنم دلم سوخت
برای هنوز وجود داشتن همچین ذهنیتی اونم توی یه همچین جهانی ...
و فکر کنم ضرب المثل عینه کبک سرو تو برف کردن از روی ایران و ایرانی ساخته شده باشه:)

من تایپیک شما رو دیدم رفتم بخونم تا رفتم ترکید

چیز خاصی نبود یه عده پرسیده بودن کودوم ایران زندگی میکنی که امکان و شرایط تحصیلاتو امنیت و ازادی بیانو ...جزو رضایت هات خطاب میدی
ی سری هم که به همون توهم مبتلا بودن میگفتن که زنده باد جمهوری اسلامی و مرگ بر امریکا:)

چیز خاصی نبود یه عده پرسیده بودن کودوم ایران زندگی میکنی که امکان و شرایط تحصیلاتو امنیت و ازادی بیا ...

یه مشت سایر بری(انگل) هر کدومشونم ده تا اکانت دارن همه جا هم که پرن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من