یه امروز میخاستم برم بیرون زهرمارم شد تاریخ تاپیک برای دیروزه این تاپیکو سرچ بزنید و کامل بخونیدش تا مثله من غصه بخورید واسه اینکه همه بدبخت بودنامون به کنار ولی رضایت اسیر بند بودنامون...
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم شاید بهتر باشه بدون تعصب به اطرافت نگاه کنی و انقدر منفی نگر نباشی
ببخشید که شما به مردای بیعرضهای که از ساعت ۶ صبح بیدار میشن تا ۱۲ شب تو نی نی سایت آنلاینن تند تند تاپیک میذارن کامنت میذارن نه هنری دارند نه سر کاری میرن فقط عین ور را جا بلدن زرزر بکنند دید مثبتی دارید شما دیگه واقعاً نوبرید باید مدال بهتون بدن چون هیچ حیوانی اینا رو آدم مثبت حساب نمیکنه ولی شمام اینا رو مثبت حساب میکنید
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
ببین اگه به خاطر وضعیت میگی به خدا جای دید مثبت نگاه کردن نداره به خدا شرایط خیلی دردناک شده طلا از مرز ۵ میلیون رد کرده سکه داره میشه ۶۰ میلیون تومان دلار داره میشه ۸۰ هزار تومان توی یه مملکتی زندگی میکنیم که زیر ۴۰ میلیون تومان در ماه زیر خط فقر حساب میشه بعد حقوق پایه ۱۵ میلیون تومان هستش پراید که عملاً قوطیه حلبی روغن جامد حساب میشه بدنش نزدیک به ۴۰۰ میلیون ۵۰۰ میلیون تومان شده آمار ازدواج نسبت به ۵ سال قبل انقدر کاهش داشته که ما یک عالمه مجرد بالای ۳۰ ۳۵ سال تو مملکت داریم چه دختر چه پسر نرخ زاد و ولد تو مملکتمون ببین به چه روزی افتاده مصرف لبنیات و گوشت و بقیه چیزها ببین تو مملکتمون به چه روزی افتاده کدوم وضعیت هستش که بشه بهش مثبت نگاه کرد به قرآن نمیشه نگاه کرد به پیر به پیغمبر به اون حضرت محمدی که اعتقاد دارید به اون دین اسلامی که بهش اعتقاد دارید به اون قبلهای که سر میذارید نماز میخونید نمیشه دید مثبت به این وضعیت داشت داریم میمیریم همهمون به چی دید مثبت داشته باشیم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
ببین اگه به خاطر وضعیت میگی به خدا جای دید مثبت نگاه کردن نداره به خدا شرایط خیلی دردناک شده طلا از ...
عزیزم تو همین ایرانم خیلیا هستن که دارن پول پارو میکنن. بستگی داره به ذهنیتت. الان تو این شرایط بهترین کار صادراته. اونقدر درآمد داره که باچرت نمیشه. فقط یکم ارتباطات میخواد. همین.
عزیزم تو همین ایرانم خیلیا هستن که دارن پول پارو میکنن. بستگی داره به ذهنیتت. الان تو این شرایط بهت ...
میدونی شروع کردن یک کسب و کار و تجارت چقدر پول میخواد حداقل یک میلیارد تومان چند درصد مردم ایران همین الان این یک میلیارد تومان و پول تو دستشون دارن چند درصد جوونای یه میلیارد تومن الان تو دستشون دارن بعد به نظرت کارت بازرگانی و تجارت گرفتنش به این راحتیا پول خرج کردن و پارتی نمیخواد بعد از اون قسمت بیا بیرون اونایی که دارن پول پارو میکنن دو عده هستند یا آقازاده هستند یا کسایی هستند که ملاک بودن زمینی ملکی چیزی داشتن سرمایهای داشتن خورد به گرونیا فروختن پولدار به حساب میان به نظرت کسی با این وضعیت میتونه پولدار بشه چرا باید خودمونو بزنیم به خواب چرا باید آرمان گرایانه فکر بکنیم تو توهمات شخصی خودمون یه چیزی رو بزرگ بکنیم فکر کنیم میشه بهتر نیست واقع بینانه به وضعیت نگاه بکنیم
میدونی شروع کردن یک کسب و کار و تجارت چقدر پول میخواد حداقل یک میلیارد تومان چند درصد مردم ایران ه ...
اگه آدم عرضه داشته باشه. تو همین شرایطم پول در میاره. ضمنا وضعیت رو خیلی بدتر از چیزی که هست تصور کردیا. مثلاً برای قرعه کشی ایرانخودرو چندین میلیون نفر راحت ۳۰۰ تومن نقد بلافاصله ریختن به حساب. 😉
کلا حرف بعدی شمام درست قشنگ مشخصه چه آدمی هستی چه تیپ منطقی داری با چه طرز فکری منم حقیقتاً اعصابم ا ...
این تاپیکی که میگمو سرچ بزن از صفحه ی اول بخون بیا تا صفحه اخر میفهمی این تفکرات چقدر چندشن و چقدر به فساد کشیدن این ادما دنیارو حالت بهم میخوره ازش کثیف ترین و چندش ترین ادمیه که توی واقعیو مجازی دیدم به شدت کثیفه تا اخر بخون تا بفهمی حتی ارزشه بحثم نداشت این روانی
اگه آدم عرضه داشته باشه. تو همین شرایطم پول در میاره. ضمنا وضعیت رو خیلی بدتر از چیزی که هست تصور کر ...
آره عرضه ی تو و امثالتم تو هرزگیه باباته و مفت خوریش که خون ملتو بکنن تو شیشه بری باهاش بدی به عربا گوهه زیادی خوردی و میخوری منکه خبر دار نمیشم ولی مطمعنا وقتی بری زیره تریلی و به بدترین شکل ممکن جون بدی یه حسه ارامش برای چند دیقه میاد سراغم اونموقع ی تف به عنوان فاتحه برات میندازم زمین برو گمشو حرو.م. زداه حرو. خو.ر مومن نما
همتون بخونید تاپیک گربه رو گفتم بالا اسمو تاریخشو از تمام حرفای وقیحش اسکرین گرفتم تو جا و مکان درست وایرالش میکنم و توییت هرچند که بر عکس اینا حتی ابروی دشنمم نمیخوام بره ولی اینا از دشنمنمم نفرت انگیز ترن بخونید یه قسمت کوچیکی از این بیماریه لاعلاجو ببینید