2777
2789
عزیزم برای هر نفر 300 گرم در نظر بگیر . روی بسته های ماکارونی هم نوشته چند گرمیه دیگه . بر اساس اون ...

هر بسته ماکارانی فرمی ۵۰۰گرمه

اینجوری که شما میگی باید یه کارتن ماکارانی درس کنه🤣🤦‍♀️

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تهیه سالاد ماکارونی برای ۲۰ نفر، معمولاً به ازای هر نفر حدود ۷۰ تا ۱۰۰ گرم ماکارونی نیاز است. بنابراین برای ۲۰ نفر، شما به مقدار زیر نیاز خواهید داشت:

• اگر از ۷۰ گرم به ازای هر نفر استفاده کنید: ۲۰ نفر × ۷۰ گرم = ۱۴۰۰ گرم (یا ۱.۴ کیلوگرم)

• اگر از ۱۰۰ گرم به ازای هر نفر استفاده کنید: ۲۰ نفر × ۱۰۰ گرم = ۲۰۰۰ گرم (یا ۲ کیلوگرم)

بنابراین، برای پخت سالاد ماکارونی برای ۲۰ نفر، می‌توانید بین ۱.۴ تا ۲ کیلوگرم ماکارونی فرمی تهیه کنید. انتخاب مقدار دقیق بستگی به این دارد که آیا سالاد را به عنوان پیش‌غذا سرو می‌کنید یا غذای اصلی.

از چت جی بی تی برات پرسیدم😁

نه سوپ هستساندویچ مرغ و سالاد کاهو هم هست

دو بسته کافیه 

۵ تا سیب زمینی متوسط نگینی خرد کن ریز نباشه

قارچ ورق ورق کن نیم کیلو خوبه 

خیار شور نیم کیلو

یه کنسرو نخود فرنگی و ذرت هم خوب میشه توش

هویج دوتا بزرگ یا حتی سه تا

ماکارونی هم پروانه ای رنگی رنگی خوشگل میشه بسته بزرگ بخر کوچک نگیری گرمی هستن دیگه 

بعد که ابپز کردی ماکارانی و ابکش کردی روغن مایع پخت و پز بزن که قشنگ همه شون روغنی بشن نا نچسبن

بعد هم مواد بزن

سس هم ترکیب فرانسوی و مایونز ساده و نمک

کمی هم اویشن خیلی کم بزن مثلا نوک قاشق چای خوری کمی فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری پودر پیاز و پودر سیر پودر کره هم خوشمزه میکنه نداشتی یه کم هم کره بزن خیلی خوش طعم میکنه

اینجوری درست کن عالییییی میشه 

دو بسته کافیه ۵ تا سیب زمینی متوسط نگینی خرد کن ریز نباشهقارچ ورق ورق کن نیم کیلو خوبه خیار شور نیم ...

ژامبون یادم رفت یه بسته هم ژامبون بگیر

مرغ نزن خوب نمیشه  یه بسته ژامبون کافیه