من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اول تو فکر اندونزی بودمبعد گفتم یه چیزی باشه به غذا نزدیک تر باشهچون نصف مهمونام دوست دارن نصفشون کم ...
من خیلی پیش اومده ساندویچ مرغ دادم خصوصا یلدا . مهمونام هم همین مدل هستن که میگی . پیشنهاد من اینه :
مرغ ساندویچتو هر مدل میپزی همه رو لای نون نذار . مثلا من مرغمو با قارچ زیاد و یکم فلفل دلمه تفت میدم با سس و ادویه . بعد یه مقدار خیلی خیلی کم پنیر پیتزا گاهی میزنم گاهی نه . اینو یا کلا توی ظرف سرو میکنم نون ساندویچی خالی میبرم طر سفره یا اگر میخوام خودم ساندویچ بگیرم یه ظرف خوراک مرغ می برم سر سفره . چند تا نون سنگک یا عادی هم میذارم . سالاد فصل و نوشابه هم هست . اینجوری جوونترا که ساندویچ میخورن بزرگترا هم حق انتخاب دارن . معمولا راضی هستن همه .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم برای هر نفر 300 گرم در نظر بگیر . روی بسته های ماکارونی هم نوشته چند گرمیه دیگه . بر اساس اون میفهمی چند بسته باید بگیری نیم کیلو هم ژامبون و مرغ کافیه