2777
2789
عنوان

سرماخوردم بیست روز شد خوب نشدم

49 بازدید | 7 پست

دوبارم رفتم دکتر  

چکار کنم  

😕گلوم انگار زخم شده 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

منم تازه ۴ روزه گرفتار شدم ۲ بار رفتم دکتر کلی دارو

دمنوش

آبمیوه

تقویتی

هیچ فرقی نکردم گلو‌درد و آبریزش بینی ول کن نیست

ماسک استفاده کن حتی داخل منزل خدایی نکرده کسی ازتون نگیره هیچ وقت فکر نمیکردم سرماخوردگی انقدر سخت باشه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

منم تازه ۴ روزه گرفتار شدم ۲ بار رفتم دکتر کلی دارودمنوشآبمیوهتقویتیهیچ فرقی نکردم گلو‌درد و آبریزش ...

من کلی شربت دارو ، سرم وصل کردم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بلد باشین بادکش بنداز خیلی موثره

چجوریه..

همون لیوان انداختن قدیم گلم

نشنیدم