جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اول تو فکر اندونزی بودمبعد گفتم یه چیزی باشه به غذا نزدیک تر باشهچون نصف مهمونام دوست دارن نصفشون کم ...
من خیلی پیش اومده ساندویچ مرغ دادم خصوصا یلدا . مهمونام هم همین مدل هستن که میگی . پیشنهاد من اینه :
مرغ ساندویچتو هر مدل میپزی همه رو لای نون نذار . مثلا من مرغمو با قارچ زیاد و یکم فلفل دلمه تفت میدم با سس و ادویه . بعد یه مقدار خیلی خیلی کم پنیر پیتزا گاهی میزنم گاهی نه . اینو یا کلا توی ظرف سرو میکنم نون ساندویچی خالی میبرم طر سفره یا اگر میخوام خودم ساندویچ بگیرم یه ظرف خوراک مرغ می برم سر سفره . چند تا نون سنگک یا عادی هم میذارم . سالاد فصل و نوشابه هم هست . اینجوری جوونترا که ساندویچ میخورن بزرگترا هم حق انتخاب دارن . معمولا راضی هستن همه .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم برای هر نفر 300 گرم در نظر بگیر . روی بسته های ماکارونی هم نوشته چند گرمیه دیگه . بر اساس اون میفهمی چند بسته باید بگیری نیم کیلو هم ژامبون و مرغ کافیه