2777
2789
عنوان

میکاپ کارم مشتری زیاد ندارم چقدر باید صبر کنم🤕دارم ناامید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 87 پست
ولا فعلا به چنت ارایشگاه گفته گفتن بیا درصدی کار کن حالا میخواد اگه پول جور شد با یکی شراکتی ارایشگ ...

درصدی فعلا خوبه منم فهلا درصدی کار میکنم ولی خب من تو ارایشگاه مشغولم چون با خونه نشستن اصلا مشتری پیدا نمیکنم 

اخه منم بابام میگه با یکی شراکتی یه ارایشگاه بزن ولی خب من مشتری ندارم که باید مشتری باشه که ادم سالن بزنه 

صبر کن درست میشه خوب یکی از دلایل کم بودن مشتری هزینه بالای مراسم ها هست و کم شدن مهمان دوم هزینه بالا میکاپ و شنیون ساده الان یک و صد تو شیراز در آرایشگاه‌ها معمولی خیلی ها خودشون میکاپ میکنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه یه سوال ازت بپرسم تا الان هر رژی زدم بعد چند دقیقه حالت پوست کن میشه که خودم دیگه پاکش میکنم 

چی بزنم پاک نشه پوست کن نشه خوب بمونه؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
ببین این کارا سختی خودشونو دارن وقتی یه عده میان میگن بابا من درس خوندن حقوقم فلان تومنه فلانی رفت ا ...

دقیقااا گل گفتین خیییلی سخته خیلی باید صبور بود تا به جایی برسی واقعا جذب مشتری خیلی سخته باید تا مدت ها خاک خوری کنی منم کلا ادم عجولیم خیلی برام سخت میاد

دوست منم بنده خدا دو تا النگوشو فروخت وسایل ناخنکاری خرید یاد گرفت مشتری نیست براش تو دیوارم آگهی زد ...

الهییی🥹خیلی سخته الان خودم دقیقا تو این شرایطم

رژpupa خوبه

واقعا خوبه؟

گاهی میگم شاید لب خودم مشکل داره

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اگه علاقه داشته باشین به جون میخرین

علاقه زیادی دارم به بافت مو کاشت ناخن تتو اینا 

الان که بافت رفتم گفتم ناخن رو تابستون میرم 

برا دختر فامیلامون میزنم برا ابجیم اینا ولی غریبه نه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀