2777
2789
عنوان

میکاپ کارم مشتری زیاد ندارم چقدر باید صبر کنم🤕دارم ناامید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتت را یه کم پایین تر بگو وقتی جا افتادی نرخ اتحادیه بگیر

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اره بابااا بخوای کارات خوب دربیاد باید با مواد خوب کار کنی ولی خب از اینورم ارایشگاها درصد توب نمیدن ...

ولا فعلا به چنت ارایشگاه گفته گفتن بیا درصدی کار کن  حالا میخواد اگه پول جور شد با یکی شراکتی ارایشگاه بزنن

ببین این کارا سختی خودشونو دارن 

وقتی یه عده میان میگن بابا من درس خوندن حقوقم فلان تومنه فلانی رفت ارایشگاه از من درآمدش بیشتره و مگه چیکار میکنه سختی و من کشیدم این سختیای الان و نمیبینه 

موفق باشی منم علاقه دارم بشه تابستون آموزش میبینم که در کنار درسم بلد باشم 

کلا خیلی دوست دارم کارای هنری بلد باشم

قیمتت را یه کم پایین تر بگو وقتی جا افتادی نرخ اتحادیه بگیر

والا من ۴۰۰بهترین میکاپو انجام میدم درحالی که الان تو همین شهرستان ما میکاپ از ۸۰۰ شرو میشه 

والا من ۴۰۰بهترین میکاپو انجام میدم درحالی که الان تو همین شهرستان ما میکاپ از ۸۰۰ شرو میشه

خوبه خدایی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اول گفتن هزینه کلاس واینا سی تومن میشه ولی وقتی رفت تو کار سر از ۸۰ تومن در اورد که البته بازم یه چیزایی لازم داره شاید پنج تا ده تومن دیگه  خیلی هزینه ش بالاست با این اوضاع هم کسی ازدواج نمیکنه که مردم بخوان میکاپ کنن  البته باید خیلی صبور باشی دختر منم خیلی عجوله