2777
2789
عنوان

عقده ای مثه گاو سوال داده بود

149 بازدید | 11 پست

من دهمم تجربی

این معلم زبانه فک کرده از کف کالیفرنیا اومده هی ادا میاد

تیر خلاصو امروز زد با سوالاش

من نهایی دوازدهمو حل کردم ساده تر از امتحان این گاوه

۷ صفحه ۵۰ تا سوال بعد یکساعت وقت 

چرا اینا اینجوری میکنن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

همه کلاس با هم بشن برن پیش مدیر مدرسه 

ما انقدر اعتراض میکردیم 

تازه اونم ۲۰ ۳۰ سال پیش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواد بگن من فلانم سطح سوالاتم بالاست

کسی میتونه بگه من معلم سطح بالایی هستم که مو لا تدریسش نره و توپ توپ درس بده ، سوالاتش اندازه ی تدریس و سطح کلاس باشه ، زمان و تعداد سوالات استاندارد و مناسب سرعت دانش اموز متوسط باشه

هر کدوم از اینا به هم بخوره یعنی اون معلم یه بی عقل عقده ایه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
همه کلاس با هم بشن برن پیش مدیر مدرسه ما انقدر اعتراض میکردیم تازه اونم ۲۰ ۳۰ سال پیش

مدیر مدرسه یه روانیه به تمام معناست انگار نه انگار مدیر تیزهوشانه تا الان ۱۰ نفرو کتک زده هیچکسم هیچی بهش نمیگه حتی اموزش پرورش ازش میترسن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
میخواد بگن من فلانم سطح سوالاتم بالاستکسی میتونه بگه من معلم سطح بالایی هستم که مو لا تدریسش نره و ت ...

جالبیش میدونی چیه ۵ سال پیش از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شده

مدیر مدرسه یه روانیه به تمام معناست انگار نه انگار مدیر تیزهوشانه تا الان ۱۰ نفرو کتک زده هیچکسم هیچ ...

وا مگه میشه واقعا 

بچه های مدرستون چقدر شل هستن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
وا مگه میشه واقعا بچه های مدرستون چقدر شل هستن

تقصیر ما نیست چون واقعا اخراج میکنه شوخی نداره

جالبیش میدونی چیه ۵ سال پیش از مدرسه خودمون فارغ التحصیل شده

اموزش پرورش ما از یه کتاب ساده گرفته تا معلم و معاون و اداره جات یه انقلاب بزرگ لازم داره

وگرنه درست شدنی نیست این مصیبت سالهاست نسل به نسل دارن عذاب میکشن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
تقصیر ما نیست چون واقعا اخراج میکنه شوخی نداره

اخراج از مدرسه اینجوری نی که 

همه با هم برید دفتر بگید در سطح کلاس سوال طراحی نمیکنه و ...

ما یه استاد داشتیم.باافتخار میگفت سوالات امتحان دانشگاه بهشتی تهران رو واستون آوردم،

این درصورتی بود ک مادانشگاه ی شهر کوچیک بودیم واستاد بی تجربه و جوون وتدریسش هم در سطح همون دانشگاه خودمون بود،ولی سوالاش در سطح خیلی بالااااتر.

شکایت  هم پیش رییس دانشگاه میکردن،ولی متاسفانه استاد لج میفتاد بادانشجو.

بعضیا فاززز میگرتشون.

اخراج از مدرسه اینجوری نی که همه با هم برید دفتر بگید در سطح کلاس سوال طراحی نمیکنه و ...

هزار بار رفتیم افاقه نکرده

اگه با این کارا حل میشد وضعیت ما این نبود