2777
2789
عنوان

میکاپ کارم مشتری زیاد ندارم چقدر باید صبر کنم🤕دارم ناامید میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 87 پست
راکوتان نه ولی انواع قرص های جلوگیری استفاده کردم تنبلی دارم

همون اختلالات هورمونی و قرصای هورمونی باعثش میشن. ویتامینهای بدنت رو تنظیم کن. پالم لب دم دستت باشه مرتب بزن. زبونت رو روی لبت نکش هر وقت حس کردی خشکه آب بخور. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
همون اختلالات هورمونی و قرصای هورمونی باعثش میشن. ویتامینهای بدنت رو تنظیم کن. پالم لب دم دستت باشه ...

ممنونم گلم بابت راهنمایی هات❤🙏

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوستمون کنده شده از بس هزینه کردیم با حقوق کارگری خیلی خیلی به کار نیاز داره ولی فعلا که هیچ خبری ن ...

والا منم هزینه خیلی بالاس و اصلا دیگه ریسک نمیکنم مغازه بکیرم یا صندلی اجاره کنم فعلا مجبورم همینطوری درصدی کار کنم

پیج اینستاگرام فعال داری؟نمونه کارات قشنگ و کاملن و سبک کاریت مشخصه؟دستمزد معقولی میگیری(نه مفت نه گ ...

اره بابا همه اینایی که گفتین رو دارم ولی خب پیج تازه راه اندازی کردم ارایشگاه هم به معروفای شهرمون سپردم ولی خب فعلا میگن نیاز نداریم 

میگم دخترم میکاپ عالی میکنه ولی میگه مشتری گفته بعد چن ساعت یه جورایی بد میشه زیر ساختش انگار درست ...

ازش بپرس بگو چی میزنه از اول؟منظور تونر ابرسان پرایمر ؟

خیلی دلم براش میسوزه خیلی ناراحته دلم میخواد براش یکاری کنم ولی من دوست و رفیق ندارم اصلا

ایشالا خدا کمکش کنه واقعا تو این گرونی این همه هزینه کردیم همم ادم پیش همه شرمنده میشه🤕

اینجا نیست ولی اول ابرسان میزنه دیگه بعدشو نمیدونم دوتا کرم ابرسان کلنیک گرفته یکی مخصوص پوست خشک ی ...

اره منم اونارو دارم اول با تونر پاک میکنم بعد ابرسان کلینیک بعد پرایمر بعدم کرمپودر رو