2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم بابام نمیزاره

1654 بازدید | 81 پست

ازدواج دوممه.متاسفانه دو خانواده فامیل هستن .بابام سنگ میندازه جلو پام.میگه یادت رفته برای ازدواج قبل میخواستی جدا شی چقد رفتیم و اومدیم.میگه اینا باز بدترن.با بدبختی باید جدا شی.میگه نمیشه که هی ازدواج کنی هی جدا شی😭

شوهرم و خانوادش خیلی گردن کلفت هستن..اصلا نمیشه گف چجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستی رو که نمیتونی گاز بگیری، ببوس😑

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مشکلت چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

حق با پدرته

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بزارین بگم

همیشه سر زبون مادرشوهرم با شوهرم دعوام میشه‌مثلا خیلی شوهرم رو پر میکنه.هر مجلسی برم باید با مادرشوهرم برم.اگه حتی من زودتر برم مادرشوهرم دق میکنه.یکبار زودتر رفتم بهم گف تو خودت زود رفتی مجلس رو گرم کردی دیگه مانمیایم.حسرت ب دل موندم تنهایی برم مجلس.

ی بحثی شد تاپیکهای قبلم رو بخونین.پدرشوهرم بهم سیلی زد.خواهرشوهرم بهم فحش داد بعد منکر شد پیش همه و من رو دروغگو جلوه داد شوهرم هم آدم شکاک و بددلی هس و .حتی نمیزاره با دوستام تلفنی در ارتباط باشم.حق تنهایی جایی رفتن ندارم

بزارین بگمهمیشه سر زبون مادرشوهرم با شوهرم دعوام میشه‌مثلا خیلی شوهرم رو پر میکنه.هر مجلسی برم باید ...

اوه چه بده اوضاع اول وزن کم کن اراسته نباش پیش پدرت میری تو خودت باش الکی به هر صدا واکنش نشون بده بترس گریه با هق هق کن الکی بیهوش شو 

ببینه داری واقعا زجر میکشی نرم میشه