2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون گوشیامون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 67 پست
خو میخواستی نیای هنوزم دیر نشده برو

برو بچه چیکار تو دارم اخه😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما اجازه گوشی برذن نداشتیم یدونه از سیبیلمون کم میشد اخراج میشدیم مقنعمون عقب میشد اخراجی داشت و کتک ...

الهی🥲

الان دیگه همه چی برعکس شده 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

منم همینطور😔😂

خدایی چی داره معتادش شدیم

فکرکنم کلا از اون دسته ادماییم که جذب چیزای تاکسیک میشیم😔🤣

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

واقعا مامانته😂😂😂

بچه ها هم میدوننن؟؟

درست چطوره؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
😂😂 الان بیا ببین همه کاشت ناخن و مژه لیفت ابرو😂🤣زمان عوض شده

خوبه،نصف بیشتر تروماهای ما دهه ۶۰ ها از مدرسه بوده،نصف بیشتر هم سن و سالای ما که ناخن میجویدن به خاطر مدرسه بود،تو صف قبل اینکه ناخن چک کنن همه داشتن ناخن میجویدن

خوش بحالت مدیر مامانته 😮من گوشی میبرم میزارم تو جیب کاپشنم و کاپشنم رو به بهونه اینکه رخت آویز نیست ...

😂😂😂ما فقط برا امتحانا میبریم اونم با هزار تا استرس 😂

درسته مدیر مامانمه ولی منو مثل بقیه میبینه فرق نمیزاره هیچکی نمیدونه مدیر مامانمه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

😂😂 یعنی اصلا گوشی نمیبردین

ما اصلا گوشی نداشتیم از هر ۱۰نفر شاید یکی یه ۱۱۰۰داشت

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
همینطوری داریم میریم عقبنفر بعدی دهه پنجاهی هست که میگه زمان ما نوار وی اچ اس میبردیم (:

اوه!نوار ویدیو مثل قاچاق بود،بابام چند وقت پیش تعریف میکرد که با چه بدبختی و استرسی واسه من نوار ویدیو کارتون خریده و با چه استرسی آورده خونه😂