2777
2789
عنوان

لیزر co2صورت

61 بازدید | 4 پست

خانما کسی انجام داده توروخدا بگین جوابدهیش چطوره؟؟؟برا منافذبشدت باز پوستم دوس دارم برم بنظرتون برم؟؟؟واینکه دوران نقاهتش چطوره چون من بچه مدرسه ای دارم تامدرسه هم پیاده میرم بنظرتون میتونم برم بیرون یانمیشه لطفا جواب بدین منتظرتونم

انجام دادم قبلا

منافذ بازو نمیدونم

من برا اسکار انجام دادم، اسکار درمانش خیلی سخته برا همین من ۲٠_۳٠درصد نتیجه گرفتم حالا احتمالا برا منافذ بیشتر تاثیر بذاره فقط باید چند جلسه بری با یه جلسه نمیشه هیچی

برا محافظتشم چند روز زخمه خب باید ماسک بزنی که نبینن چه وضعیتیه و ضد آفتاب و نرمیم کننده هر دو ساعت استفاده کنی، در کل فک نکنم پیاده روی تاثیر بدی داشته باشه چون زمستونه و آفتاب خیلی سوزناک نیستش

انجام دادم قبلامنافذ بازو نمیدونممن برا اسکار انجام دادم، اسکار درمانش خیلی سخته برا همین من ۲٠_۳٠در ...

ممنون عزیزدلم از اینکه وقت گذاشتی برام شما راضی بودی ؟؟لک نشد جای لیزر؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره