2777
2789
عنوان

هیچ وقت نتونستم با کسایی که سرِ بچه جار و جنجال راه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 37 پست
اگر میخواید درکشون کنید من کمکتون می کنمبخشی از این حمایت بی منطق برمیگرده به کودکی مادر بچهاحتمالا ...

آفرین دقیقا این یک مسئله روانشناسی و علمیه

کسایی که خودشون اکثر حامی نداشتن و حس حمایت رو درک نکردن فکر میکنن این حمایتگری درسته و باید جلوی چشم بچه باشه تا بهش ثابت بشه و به قول خودشون عقده ای نشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
والا نمیدونم من حتی مامانم وقتی گربه‌ی توی حیاطمو با صدای بلند بهش میگه برو کنار از دستش ناراحت میشم ...

مادر با بچه فرق میکنه

مادر رو که تربیت نمیکنیم ما

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نظرت اینهاما من خط قرمزم، بچه هام هستنبه هیچ ادمی هم اجازه نمیدم بی دلیل و با دلیل حتی بهشون اخ ...

خوب عزیز دلم شما به خاطر زخم های بچگیتون دارید رفتار و احساس افراطی انجام میدید 

نه بابا😂😂😂😂نه دیگه در این حد ندیدم بهتره بچه تا فقط جدا بشن نه اینکه والدین درگیر بشن🫤

باور کن این دوتایی که میگم اصلا براشون مهم نیست کی تو اون جمع هست کی نیست سر بچه خون به پا میکنن

جالبه فرداش دوباره با هم بگو بخند هم میکنن 😄🤦‍♀️

شاید واقعا به این تندی که ایشون نوشتن نیست یک طرفه نباید به قاضی رفت ما روایت یک طرف داستان رو شنیدی ...

اتفاقا یک خانم ۵۰ ساله ،سال پیش فقط روزهای سه شنبه که معلم دختر من دانشگاه بود میومدن سر کلاس

و به قدری بیمار بود که اگر بچه جواب سوالی رو‌نمیدونست بچه ها رو‌مجبور میکرد مسخره کنن اون بچه رو 

میخوند براش که:نه آفرین نه آفرین نه فرشته ی روی زمین😐

یک خانم ۵۰ ساله

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اتفاقا یک خانم ۵۰ ساله ،سال پیش فقط روزهای سه شنبه که معلم دختر من دانشگاه بود میومدن سر کلاسو به قد ...

از شعرش خنده م گرفت 😄😄

اون دیگه بنده خدا واقعا مشکل داشت

باور کن این دوتایی که میگم اصلا براشون مهم نیست کی تو اون جمع هست کی نیست سر بچه خون به پا میکننجالب ...

چه روحیاتی😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻