2777
2789
عنوان

هیچ وقت نتونستم با کسایی که سرِ بچه جار و جنجال راه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 37 پست

خب بچشونه دیگه، من حتی ازدواجم نکردم ولی میدونم بچه دارشم و اگه حق با بچمم نباشه بخاطرش هرکاری میکنم 

اصلا هم نگید مسئولیت پذیر و اینا نمیشه در آینده، چون وقتی بچتونو از بچگیش حمایت نکنید و پشتش نباشید تو اینده حتی بلد نیست تو یه جمعی دو کلام حرف بزنه

هرچی میخان بگن بزار بگن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ببین بعضی وقتا آدم خودش تشخیص میده که الان بچه داره مبالغه میکنه یا واقعا چیزی اتفاق افتاده

و هیچ‌کس تاکید می‌کنم هیچ کس حق نداره طوری که اون معلم با بچه رفتار کرده با یه بچه رفتار کنه

اون داره کارشو انجام میده و بابتش حقوق میگیره پس باید وظیفه‌ش رو درست و بدون منت انجام بده

مشکل کلا سیستم آموزشی و پرسنل مدارس و البته قانون های مزخرفمون

من هم به عنوان یه مادر اجازه نمیدم کسی با بچم طوری رفتار کنه که آسیب بزنه به روح بچم

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
بله دقیقا دلیلش همینه من دو تا دارم با اینکه ادم همیشه طرف بچه رو بگیره مخالفم ولی بعضی بزرگترا هم خ ...

من حس میکنم با رفتارمون میتونیم به بچمون هم یاد بدیم تو بحث با کسایی که باعث آزارش میشن چجوری برخورد کنه

من دوشت دارم تو خلوتم به بچم بگم حواستم بهت هست و حمایت منو همیشه داری ولی در صورتی که اشتباهاتت اصلاح بشه و تکرار نشه و بعد جداگانه و باز هم تو خلوت با اون بزرگتر مباحثه کنم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
نه ببین بعضی وقتا آدم خودش تشخیص میده که الان بچه داره مبالغه میکنه یا واقعا چیزی اتفاق افتادهو هیچ‌ ...

شاید واقعا به این تندی که ایشون نوشتن نیست 

یک طرفه نباید به قاضی رفت 

ما روایت یک طرف داستان رو شنیدیم

مطمئنا یک زن ۵۰ ساله اونقدر با تجربه هست که هر رفتاری ازش سر نزنه

من نمیگم اون مادر دروغ میگه ولی حس مادریش به خیلی چیزها غلبه کرده

تو اطرافیانمون، دو‌ نفر هستند که سر بچه هاشون کل فامیل رو‌به ستوه آوردند

یک خانم که یکبار بچه ها داشتن تو اتاق بازی میکردن مهمونی بود و بچه اش با یکی دیگه از بچه ها کل کل میکرد(طبیعیه بچه ها دعوا هم میکنن زود هم آشتی میکنن مخصوصا پسر بچه ها) تو مهمونی دعوا راه انداخت که فلانی چرا پسرت به پسر من اینطوری گفت و به کام همه زهر کرد!

حالا پسر فلانی واقعا پسر مودبیه ها. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خب بچشونه دیگه، من حتی ازدواجم نکردم ولی میدونم بچه دارشم و اگه حق با بچمم نباشه بخاطرش هرکاری میکنم ...

ولی خیلی از بچه هارو دیدم که پدرو مادرشون از رفتار اشتباهشون به ناحق حمایت نگردن و انسان های سالم و موفقی شدن

نمی تونم تصور کنم بچم داد و بیداد منو با یه خانم دیگه ببینه اصلا حالم بد میشه از این موضوع

حالا دیگه جلو بچه نباید داد و هوار راه بندازن ولی باید با کسی که به بچه بی احترامی میکنه جلوی بچه با قاطعیت و محکم برخورد کرد تا بدونه حامی داره و شخصیت داره.

اونجوری بچه حس بی ارزشی و تنهایی و بدون حامی بودن می کنه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

مطمئنن این اسمش حمایتگری نیست حمایتگری یعنی به بچه بگی حواسم بهت هست ولی اجازه نمیدم تو هم اشتباهاتت ...

بله دقیقا

مادرم هروقت اشتباهی داشتیم گوشزد کردن بهمون و ممنونشونم

اگر گوشزد نمیکردن میشدم یک آدم پرروی پرتوقع

این حمایت نیست ظلمه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
تو اطرافیانمون، دو‌ نفر هستند که سر بچه هاشون کل فامیل رو‌به ستوه آوردندیک خانم که یکبار بچه ها داشت ...

جالبه بچه های این ور آدم ها چون همیشه از این طرفداری بی چون و چرای پدرو مادرشون مطمئنن دائم در حال نق زدن و آزار دیگرانن

بله دقیقامادرم هروقت اشتباهی داشتیم گوشزد کردن بهمون و ممنونشونماگر گوشزد نمیکردن میشدم یک آدم پرروی ...

دم مادر شما گرم

این یعنی تربیت درست و حمایت همه جانبه 👏

ولی خیلی از بچه هارو دیدم که پدرو مادرشون از رفتار اشتباهشون به ناحق حمایت نگردن و انسان های سالم و ...

والا نمیدونم من حتی مامانم وقتی گربه‌ی توی حیاطمو با صدای بلند بهش میگه برو کنار از دستش ناراحت میشم چ برسه بچه‌ی خودم

خب بچشونه دیگه، من حتی ازدواجم نکردم ولی میدونم بچه دارشم و اگه حق با بچمم نباشه بخاطرش هرکاری میکنم ...

عزت نفس، از این راه بدست نمیاد

همچین بچه ای دیدم، بزرگ هم شده و متاسفانه بد بزرگ شده

وظیفه پدر و مادر تربیت درست و نشون دادن راه از بیراهه هست به خصوص تو‌مسائل رفتاری و اخلاقی، نه اینکه رو اشتباهات بچه ات سرپوش بذاری و حمایتش کنی. این خیلی ظلمه