2777
2789
من خیلی دلم برای شوهرم میسوزه چون فقط با شوهرم بدرفتاری میکنم البته توی اون دوران حوصله دخترمم ندارم ...

به شوهرتون بفهمونید تو اون دوران اینطوریه😅

منم تو این دوران مضخرف بسر میبرم و از اول هفته فقط دنبال بهونه ام با یکی دعوا کنم خدا کنه زودتر پریو ...

😂😂ای داد

من پریودیم منظمم نی که بتونم تشخیص بدم درست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂ای دادمن پریودیم منظمم نی که بتونم تشخیص بدم درست

جالبیش اینجاس که من تو ذهنمم دارم با همه دعوا میکنم مثلا تصور میکنم خواهرشوهرم یه حرفی زده و من دارم پاره اش میکنم    

به شوهرتون بفهمونید تو اون دوران اینطوریه😅

می دونه بنده خدا هیچ اعتراضی نداره در نهایت آرامش و مهربانی برخورد میکنه مادرم همیشه میگه اینقدر نازتو میکشه اینطوری هار شدی😂

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

درسته که دوران pms برای خانمها خیلی چالشیه و گاهاً ممکنه آدم تو این دوره تسلط و کنترلی روی رفتارهاش نداشته باشه اما خب این دلیل نمیشه که هر جوری دلمون خواست با دیگران رفتار کنیم، بد باهاشون حرف بزنیم و چه بسا دل اطرافیان رو بشکنیم یا با خشم اون ها رو از خودمون برنجونیم و تهش وقتی این دوره عبور کردیم، بگیم تو pms بودیم یا پریود بودیم و راحت توجیهش کنیم بدون در نظر گرفتن اینکه طرف مقابلمون ممکنه از این رفتار های نابهنجار، دلخور یا حتی دلشکسته شده باشه... توجیه رفتارهای غیر اجتماعی و ناهنجار با توجیه pms و پریود همون قدر با عرض پوزش،نابخردانه ست که مردها عصبی بودن و بدهنی و بدرفتاری هاشون رو با بخوان با توجیه مشکلات اقتصادی و درگیری فکر و خیال و سختی شغل و... ماستمالی کنند!

استارتر عزیز منظورم فقط شخص شما نبودا بلکه منظورم کامل عمومی و کلی بود حتی خودم!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............