2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داییت به من پایبنده دیگه حراجش نکن اینور اون ور

باشه😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
طبق کفته های پسرای فامیل و پارتنرمو‌دوستای پارتنرم دخترای ریزه میزه

واقعا؟ پ چرا اطرافیان ماها دختر ریزه و کوتاه رو نمیپسندن..کلا عجیب غریب شدن ادما

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بله😂ولی لاغر نباشه دیگ

من  قدم ۱۸۶ وزن ۸۰

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

واقعا؟ پ چرا اطرافیان ماها دختر ریزه و کوتاه رو نمیپسندن..کلا عجیب غریب شدن ادما

اره دقیقا فامیل های ما هم 

نامزدم اول آشناییمون گفت قد و لاغر بودن برام خیلی مهمه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره دقیقا فامیل های ما هم نامزدم اول آشناییمون گفت قد و لاغر بودن برام خیلی مهمه

پسرا فامیل ماهم اولین چیزی ک میگن برا انتخاب همسر میگن قدکوتاه.و چاق نباشه...بلند و کشیده...البته ن مثلا ۱۸۰ در حدی ۱۷۰

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
هرچی دور و اطرافم دیدنو کفتن ک دخترای ریزه میزه بغلی فقط

من نمیدونم کی اینو ت کله شما فرو کرده

ی دختر ۱۵۰‌برای پسر ۱۷۰ ت بغلی

ی دختر ۱۷۰ ام برای پسر ۱۹۰‌تو بغلی

پس دلیل نمیشه دختر قد کوتاه ت بغلی باشه گلم

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

پسرا فامیل ماهم اولین چیزی ک میگن برا انتخاب همسر میگن قدکوتاه.و چاق نباشه...بلند و کشیده...البته ن ...

دقیقا عین فامیلای ما 

خوبه عالی ولی دیگ وزنتو بیشتر نکن

دو کیلو زیاد بودم کم کردن 

چاقی خوب نیس

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

من نمیدونم کی اینو ت کله شما فرو کردهی دختر ۱۵۰‌برای پسر ۱۷۰ ت بغلیی دختر ۱۷۰ ام برای پسر ۱۹۰‌تو بغل ...

این اصلاح تو بغلی مده جدیده کوتاهاس    😁عب نداره