2777
2789
عنوان

سه علامت اصلی اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 47 پست
اوتیسم طیف هست و اصلا ربطی نداره فردی که اوتیسم داره نتونه درس بخونه اتفاقا بعضی هاشون توی یه سری مو ...

آخه چه طور ممکنه. دقیقا همون اوتیمسی های نابغه خیلی تو روابط مشکل دارن. مثلا اشاره هایی که تو کلام هست رو متوجه نمیشن‌ یا احساسات دیگران رو از روی چهره شدن تشخیص نمیدن. کلا نکات ظریف توی روابط رو درک نمیکنن یا کمتر از بقیه درک میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه چه طور ممکنه. دقیقا همون اوتیمسی های نابغه خیلی تو روابط مشکل دارن. مثلا اشاره هایی که تو کلام ه ...

همشون اینطور نیست

میگم که طیف داره 

هرکدومشون ممکنه توی یه جنبه مشکل داشته باشن

و میزان هم متفاوته

یکی خیلی در روابط مشکل داره

یکی خیلی کم

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
خیلی جالبه که من میبینم بعضیا تو نی نی سایت با انکار بیماری و‌مشکلات احساس بهتری میکننمن زبان شناسم ...

آره دقیقا منم دیدم این رفتارشون

بچه نرمال از یک سال و نیم دقیقا میتونه منظورش بفهمونه و از دوسال دیگه کامل صحبت میکنه 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
آره دقیقا منم دیدم این رفتارشونبچه نرمال از یک سال و نیم دقیقا میتونه منظورش بفهمونه و از دوسال دیگه ...

افرین ، دقیقا درسته

بعضی اختلالات گفتاری ، حرکتی و رفتاری توی سن پایین تر خیلی راحت به درمان جواب میدن و اگه زمان طلایی بگذره متاسفانه خیلی دیر میشه، اما متاسفانه با انکار خیال خودشون رو راحت میکنن😕

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
افرین ، دقیقا درستهبعضی اختلالات گفتاری ، حرکتی و رفتاری توی سن پایین تر خیلی راحت به درمان جواب مید ...

دقیقا اون کار کاربرا دلسوزی نیست و باعث میشه طرف زمان طلاییش رو از دست بده ولی برعکس به کسی که آگاهی میده توهین میکنن و میگن داری دل طرف میسوزونی یا نگرانش میکنی

درصورتی که بدترین ضربه روـخودشون دارن با ناآگاهی به مادر و فرزند میزنن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بله بفرمایید

من تنبلی تخمدان دارم بدون دارو فولی ندارم 

این ماه اخرین پریودم 9آذربود که دکترم گف از 10ام حساب کن خلاصه من از شب 4شبی دوتا لتروزل از شب5تا7روزی دوتا امپول اچ ام جی واز شب 9شبی 1دونه استروژن 

روز12سونو دادم 3تا فولی17 18 19 داشتم با اندومتر 6.8 دکترمگف فولیکولاهات خوبن ریسک سه قلوییه جلوگیری کن تا ماه بعد خودم گفتم مشکلی نیس اچ سی جی بدین  روز 12اچ سی جی زدم با توجه به کیت تخمک گذاری روز 14تخمک گذاری داشتم 

روز 3دی بی بی چکم هاله داشت روز 5دی که میشد 26پریود بتادادم 61بود دکتر گف تکرار کن من 9دی درد پریود داشتو لکه دیدم شیاف گذاشتم صب قط شد 10دی بتا دادم بعد 5روز از اولی شده بود 908 دوروز دردام کمتر شده بود اما دیشب یکم کار کردم درد داشتم ولکه دیدم اما بازم خداروشکر قط شده 

دکترم گفته برو سونو واژینال اما من میترسم 

بهم شیاف پروژسترون  قرص ایزوپرین و ویتامین د3 ویدوفولیک داده فعلا استراحتم اما میترسم خارج رحمی باشه چون داخل واژنم درد میگیره گاهی یا مثلا سمت چپ وراست تخمدان هام  ممکنه از عفونت باشه چون ارشح ندارم اصلا اما یکم که هس سفید نیس سبز وزرد رنگه

من تنبلی تخمدان دارم بدون دارو فولی ندارم این ماه اخرین پریودم 9آذربود که دکترم گف از 10ام حساب کن خ ...

بتای شما خوب رفته بالا که نشونه خوبیه اما حتما سونوگرافی واژینال بده تا وضعیت حاملگی دقیق مشخص بشه و خیالت راحت‌تر. ترشحات زرد و سبز اگه زیاد شد حتی اگه سوزش و خارش هم نداشتی به دکترت بگو ممکنه عفونت داشته باشی.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بتای شما خوب رفته بالا که نشونه خوبیه اما حتما سونوگرافی واژینال بده تا وضعیت حاملگی دقیق مشخص بشه و ...

ممنون عزیزم .. اما شنیدم خطرناکه . مگه شکمی چه مشکلی داره که باید واژینال برم ؟

علتش برمیگرده به چی؟به دوران جنینی؟ژنیتیکی یا روحی

هیچ علت واضحی نداره

فرضیه های زیاده

ولی ثابت نشده

یکی از نظریه مادر بی محبت هست

که توی سن حساس که باید توجه لازم و کافی رو داشته باشه نداشته

از ژنتیک بگیر تا ساختار مغز

ولی خب همه در حد همون فرضیه است

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

عزیزم اگه مادری دو بار تو بارداریش دچار استرس شدید بشه به حدی که تپش قلب بگیره ، ممکنه بچه اوتیسم شه؟

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟