2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم عاشقش شدم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 68 پست
واا اتفاقا از پسرای ۱۸/۱۹ ساله بهتر هستند بعدا مهم ظاهر هست که اصلا بهش نمیاد ۴۰ سالش باشه خودم اصلا ...

پسر ۱۸ ساله گفتم؟؟

پسری ک سنش ب ایشون بیاد همون  ۲۶ ۲۵

نه مرد چهل ساله که معلوم نیس چه غلطایی کرده الانم دختره رو مخ کرده

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من ادمای بادرک دوس دارم خب این نفری هم ک میگم فوق العتاده س تازه سنشونم زیاد نیس

الان با درکه 

خوشتیپه 

ظاهرش جوونه 

سرحاله و باهات رامیاد 

10 سال دیگ 50 سالشه 

شما 30 سالته 

20 سال دیگ 60 سالشه 

شما 40 سالت

ترسناک نیست؟ 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

البته که شما سنت خیلی کمه و خیلی تجربه کمی از این دنیای بزرگ دارید 

این چیزی هم که فکر می‌کنی عشقه اختلالات هورمونی هست و تو این سن کاملاً طبیعیه 

امیدوارم تصمیم عاقلانه‌ای بگیری و تو دردسر نیفتی

اشتباهه این عشقتتفاوت سنی زیاد دارید و این بعد ازدواج باعث اختلاف میشهچه بسا اونم به تو برای ازدواج ...

صدرصد

چون مردا دیگه نمیتونن برا رابطه جنسی دخترای بیست به بالا رو اوکی کنن میرن سراغ کوچک تر که راحت گول میخورن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

اخه دخترا خیلی ارزششونو استاندارد هاشون پایین اومده

همین باعث لاشی شدن خیلی از پسرا شده 

برای همین خیلیاشون دنبال ادمی میرن که نخوان باهاش جنگ و دعوا داشته باشن 

و این سن 30 ب بعد دیگ جنگولک بازیای زیر 30 ندارن

برای همین جذب میشن 

ک اشتباهه 

من پارتنر خودمو میگم مجرده

اگه اهل ازدواج بود تالان ازدواج کرده بود

ببخشید میپرسم چندوقته باهمید?

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

واا اتفاقا از پسرای ۱۸/۱۹ ساله بهتر هستند بعدا مهم ظاهر هست که اصلا بهش نمیاد ۴۰ سالش باشه خودم اصلا ...

خوشگل خانم ی 10 سال دیگ ک رفت توی 50، اخلاقاش تغییر کرد، نتونست پاب پای شور وهیجان جوونی تو بیاد 

بازم همینارو یادت می مونه؟ 

همین باعث لاشی شدن خیلی از پسرا شده برای همین خیلیاشون دنبال ادمی میرن که نخوان باهاش جنگ و دعوا داش ...

اتفاقا پسر مجردای دهه شصتی خیلی هول تر از هفتادیان