2777
2789
عنوان

سه علامت اصلی اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 47 پست
عزیزم اگه مادری دو بار تو بارداریش دچار استرس شدید بشه به حدی که تپش قلب بگیره ، ممکنه بچه اوتیسم شه ...

درسته که استرس اثر منفی داره روی بچه ولی اینطوری نیست که بگیم چند بار استرس گرفتم بچه مشکل دار شد، اوتیسم به عوامل مختلفی بستگی داره..‌‌‌...

وقتی یک ماما، مامان میشه   
6سال ونیمشه. همش میگه حوصلم سر میره از گوشی فیلم میبینه

اینا نشونه اوتیسم نیست. اما بدونین کلن گوشی و تلوزیون و کلن اسکرین ها برا زیر دوازده سال باید تایمش خیلی محدود باشه. زیر یه یاعت. چون میتونه باعث سندرم دیجیتال بشه که علامتهاش کم و بیش شبیه اوتیسم میشه

دلیلشم اینه تو اوتیسم بچه ها در درک فضایی دچار مشکل میشن بخشی از مشکلاتشون سر همین داستانه. اینکه حالت چهره ندارن و حالت چهره هارو تشخیص نمیدن یا علاقه به پرت کردن اشیا دارن و ... 

حالا بچه های اوتیسم طبیعی این مشکلو دارن و نیازه که محیطشون غنی تر از حالت عادی باشه، اما بچه های سندرم دیجیتال دستی دستی با زل زدن به صفحات دیجیتال درک فضتیی خودشونو ضعیف میکنن. در مورد درک فضایی و هوش فضایی سرچ کنین قطعن اگه پیامدهاشو ببینین در مورد گوشی یکم سفت و سخت تر میشین.

ذائقه بچه ها تو بازی تغییر کرده چون ما براشون وقت نذاشتیم. بچه باید صبح ها عملکرد شناختیش تغذیه بشه، مثلن صبحا در حد چند دقیقه کتاب با تصاویر طبیعی ببینه. و کارتنی نباشه. موسیقی چند دقیقه گوش بده، و بعد آماده یادکیری میشه، تا قبل از ظهر باید با سرگرمیهایی که حرکات ظریف داره وقتشونو مر کرد، مثلن شده حتا با جاقوی یبار مصفرف میوه خورد کنه، مهره نخ کنه، کارهای هنری انجام بده، عصرها تایم ورزش و درشت حرکتیه مثلن پارک برن یا دوچرخه سواری کنن ، طبق همین روزانه میشه برنامه چید براشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه چه طور ممکنه. دقیقا همون اوتیمسی های نابغه خیلی تو روابط مشکل دارن. مثلا اشاره هایی که تو کلام ه ...

چون دقیقن همون نبوغشون اونارو آسیب پذیر تر کرده

و اینکه کلن هوش متشکل از مولفه های زیادی هست. و بچه هایی که دچار اختلالات عصبی رشدی هستن مشکلشون اینه که این مولفه ها به طور متوازن رشد نکردن. مثلن بچه های اوتیسم درک فضاییشون مشکل داره و این یه سری تبعات داره. عوضش ممکنه تو یه جیز دیگه ه شدت قوی باشن. بچه ای میشناسم از نزدیک که به شدت بیشفعاله و اوتیسمش خفیفه به ظاهر انگار عملکرد چندان خوبی هم در مدرسه نداره، اما نقشه مغزی که گرفتن گفته تو خیلی از مولفه ها هوشش خیلی بالاتر از نرماله و فقط تو جهار مولفه کم توانی داره که سایه میندازه رو عملکردش.