2777
2789
عنوان

سه علامت اصلی اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 47 پست
پسر من دوس نداره با اسباب بازی کنه و دوست داره با گوشی یا پی اسش بازی کنه البته اگه کسی باشه باهاش ...

نه عزیزم خیلی از بچه‌ها بیشتر از اسباب بازی با وسایل دیگه مثل کنترل تلویزیون، وسایل آشپزخونه و گوشی و .... بازی میکنن

وقتی یک ماما، مامان میشه   
پسر من دوس نداره با اسباب بازی کنه و دوست داره با گوشی یا پی اسش بازی کنه البته اگه کسی باشه باهاش ...

چند سالشه؟

چرا گوشی میدید بهش؟

میدونید تا 5 سالگی کلا ممنوع هست؟

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا ممکن هست توی خیلی از بچه های سالم باشعمتاسفانه چند سال اخیر شدیدا به بچه ها برچسب اوتیسم زده می ...

ببین اون کسی که می بینی زن و بچه داده و شغل داره و درس خونده ممکنه کاملا تو ارتباط موثر با زن و بچه اش مشکل داشته باشه 

خیلی جالبه که من میبینم بعضیا تو نی نی سایت با انکار بیماری و‌مشکلات احساس بهتری میکننمن زبان شناسم ...

کلا یه عده ای تصورشون اینه که اگه یه مساله ای رو انکار کنن اون مساله خودبه خود دود مبشه میره هوا

ببین اون کسی که می بینی زن و بچه داده و شغل داره و درس خونده ممکنه کاملا تو ارتباط موثر با زن و بچه ...

اوتیسم طیف هست و اصلا ربطی نداره فردی که اوتیسم داره نتونه درس بخونه اتفاقا بعضی هاشون توی یه سری موارد نابغه هستن

اتفاقا با زن و بچش مشکلی نداره

کاملا ویژگی های یک فرد اوتیسم رو داره 

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
کلا یه عده ای تصورشون اینه که اگه یه مساله ای رو انکار کنن اون مساله خودبه خود دود مبشه میره هوا

دقیقا فکر میکنن با امرژی مثبت و بی خیالی بچه سه و نیم ساله تو هفت سالکی با تخم کفتر و روغن بادوم تلخ و … شروع به صحبت میکنه و با این بی خیالی سن مهم درمان و حل مسیله را به راحتی از دست میدن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️