2777
2789
عنوان

اعصابم بدجوررر خورده

53 بازدید | 5 پست

اومده خونه بابام  بچم زیر دوسال از صبح خواهرم وبرادرم  داشتن اماده میشدن برن مدرسه وهی کوچکه گریه میکرد  ومامان وبابام داد و بیداد تا بچم خواب از چشاش پرید  و دارم بزور میخابونمش نمیخابه و دیشب هم خیلی دیر خوابید  دو ونیم اینا 

بخدا گوه خوردم موندم اینجا خاک برسرم 

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

وای بعضی وقتا دلمون لک میزنه برا خونشون . گاهی ی چیزا میشه ادم میشه مث تو 

ولی در کل هر کی زندگی خودشو داره و هر زندگی مشکلات خودشو.

عزیزم منم اون سری ک هونه بابام بودم ی اتفاقای افتاد گفتم نمیرم دیگه بعداز ۴ ماه حالا اومدم . هم بچم خیلی بهونشونو میگرفت هم کار داشتم شهرستان .

تو ی اتاقی بخواب ازین ب بعد ک سکوتش بیشتره . نمیشه توقع داشته باشی زندگیشونو نکنن بخاطر شما .

اونام بچه بودن دگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی فقط داری غر میزنیخب بچس، دستگاه نیست سر ساعت خاموش روشن بشهخانوادت هم نمیتونن در سکوت زند ...

بچم هفت بیدار نمیشه  فقد چون بدجور سر وصدا کردن بعد یه طوری میگی در سکوت زندگی کنن انگار  برای قرن اومد یه نیم ساعت دیگه میرم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

وای بعضی وقتا دلمون لک میزنه برا خونشون . گاهی ی چیزا میشه ادم میشه مث تو ولی در کل هر کی زندگی خودش ...

عزیزم فقد یه شب موندم یه جوری میگی زندگی در سکوت انگار قراره یه قرن بمونم

عزیزم فقد یه شب موندم یه جوری میگی زندگی در سکوت انگار قراره یه قرن بمونم

من کی گفتم در سکوت؟؟؟؟

تاپیک ادمی ک میگه اعصابم خورده نباید رفت چون اعصابش خورده ممکنه ادمو ب باد دری وری بگیره ... والا