2777
2789
عنوان

فرق میزارن بین من و جاریم

381 بازدید | 25 پست

اونا ۸ساله ازدواج کردن یه دختردارن با قسط حدودا ۱۳برای خونشون 

خونه۱۱۳متری گرفتن 

حالا ما ۲ماهه ازدواج کردیم با قسطی حدودا ۲۰ ت .

خونواده شوهرم معتقدن چون جاریم‌خونه داره و من شاغلم وضع ما بهتره 

هرچی سفارش میکنن من یا جاریم بگیریم برای اون پیش پیش پولشو میدن تا یه وقت برادرشوهرم از حق زن و بچش نزنه برای اونا خرج کنه ولی من چیزی گرفتنی نه پول میدن نه حرفشو میزنن

🙄

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجور صلاح میدونی خرج کن به سفارشات اونا اهمیت نده و زیاد قاطیشون نشو

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

هر چی بیشتر کار براشون انجام بدی وظیفت میدونن

کم کم خودتو بکش عقب

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

خواهشا فداکاری نکن براشون چیزی نخر تو مگه پیک خریدی حالا پولشو نمیدن که بدتر ....

زیاد قاطیشون نشو با احترام با همسرت برو برگرد 

زیاد هم باهاشون گرم نگیر و صمیمی نشو تو کاراشون دخالت نکن اجازه دخالت هم نده

الحمدلله رب العالمین ...

باور کن چون بچه دارن خرجشون بیشتر ازشماس بعدشما میگی خودتم شاغلی جاریت خانه دار البته خانم های شاغل مخصوص خانم معلم ها خسیسن اکثرا ولی خب اگ خودت صلاح میدونی نخر