2777
2789
کلور خیلیییییی بهتره ، قطعاتش آلمانی هست فقط اینجا مونتاژ میشه شنیدم ، در هر صورت ما ک راضی ایم

سلام 

عزیز جان هنوزم از یخچال کلور راضی هستین؟

مامیخواییم دو قلو کلور بخریم خیلی تو بازار تعریف کردن ولی اینجا کاربرا گفتن که صداش زیاده برای شما هم همینطوره ؟

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام عزیز جان هنوزم از یخچال کلور راضی هستین؟مامیخواییم دو قلو کلور بخریم خیلی تو بازار تعریف کردن و ...

سلام عزیزم ، ما که راضی هستیم خدایی ،در مقابل الکترواستیل ک مادرشوهرم داره خیلی بهتره و صدای کمتری داره ، ما هم بعد از کلی تحقیق خریدیم اما در کل ممکنه بگیر نگیر داشته باشه و یک ندقع خدایی نکرده از نظر شما صداش زیاد باشه ب من بد نگی،  ما که برامون عالی بود . امیدوارم یک تصمیم عالی و بدون پشیمونی بگیری 

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیز جان هنوزم از یخچال کلور راضی هستین؟مامیخواییم دو قلو کلور بخریم خیلی تو بازار تعریف کردن و ...

الان بین چه مارک هایی تردید داری ، قطعا ال جی و سامسونگ خیلی بهتره و نمیشه خیلی مقایسه کرد اما بین ایرانی ها این بهتره . جاریم دوو  داره دوقلو اونم راضیه  و میگه اصلا صدا نمیده درصورتی ک همسایمون میگه دوو خریده خیلی صدا میده

سلام عزیزم ، ما که راضی هستیم خدایی ،در مقابل الکترواستیل ک مادرشوهرم داره خیلی بهتره و صدای کمتری د ...

من ده ساله الکترو استیل دارم خیلی کم صداست فقط تنها ایرادش جنس بد کشوهاشه

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

الان بین چه مارک هایی تردید داری ، قطعا ال جی و سامسونگ خیلی بهتره و نمیشه خیلی مقایسه کرد اما بین ا ...

وای نه ال جی رو گفت بالای دویست میلیون😐😑😑

بین کلور و دوو مرددیم تو بازار که فروشنده از کلور خیلی تعریف کرد نمی‌دونم گفت مهندساش مهندسای ال جی ن و فلان بعد اینجا نظرات رو خوندم اکثرا ناراضی در کل نمیشه از بازار تحقیق درستی کرد . از یه طرفم گویا لوازم برقی شانسیه. 

از بس گرونیه انگار انتخاب بین مرگ و زندگیه😑

الجی دوقلو یا ساید بالای ۲۰۰؟؟!!!!!چه خبررررههههه....

ساید.بله واقعاً چه خبره ...

وای نه ال جی رو گفت بالای دویست میلیون😐😑😑بین کلور و دوو مرددیم تو بازار که فروشنده از کلور خیلی ت ...

بزار امروز از دوستم میپرسم عزیزم اون هم دوقلوی  دوو دارن هم دوقلوی کلور چند ساله دارن احتمالا اون بهتر از من نظر میده بهتون نظرشو میگم دقیق

بزار امروز از دوستم میپرسم عزیزم اون هم دوقلوی دوو دارن هم دوقلوی کلور چند ساله دارن احتمالا اون به ...

خیلی خیلی ممنونم

خیلی خیلی ممنونم

سلام عزیزم،  من براتون پرسیدم ، توی دوقلو دوستم از دوو خیلی راضی بود ، میگفت کلور هم خیلی بلنده و فضای بالاش بدون استفاده می‌مونه  هم گویا پایینش جای کشو میگفت زنگ زده و خودش میگفت دوو برام بهتر بوده عزیزم . امیدوارم یک خرید عالی داشته باشی عزیزم

سلام عزیزم، من براتون پرسیدم ، توی دوقلو دوستم از دوو خیلی راضی بود ، میگفت کلور هم خیلی بلنده و فض ...

خیلی لطف کردی خدا خیرت بده ❤️

دوقلو دوو خریدیم ان شاء الله که خوب باشه .