2777
2789
عنوان

فرق میزارن بین من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 25 پست
اخه شغل شوهرش جوریه که‌ کلی رشوه میگیره

وا پناه برخدا واقعا لعنت بر آدم رشوه گیر ک چون لای چرخ ادم میذارن توام هیچی برا خانواده شوهرت نخر همش بگو ما نداریم گرفتاریم تا روشون نشه چ بخوان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا پناه برخدا واقعا لعنت بر آدم رشوه گیر ک چون لای چرخ ادم میذارن توام هیچی برا خانواده شوهرت نخر هم ...

معتقدن که داریم و برادر شوهرم نداره 

چون بهشون گفته حقوقم ۱۵ ت هست و یه بارم جاریم جلوی چشمش ۱۵ قسط ریخته هیییی میگه جلوم قسط داد پولشون صفر شد درحالی‌که دریافتیش ۱۸ هست به شوهرم اینو گفته و کلی اهل رشوه هم هست 

چطور ممکنه کسی قسطش ۱۵باشه و بازم جنس قسطی برداره

معتقدن که داریم و برادر شوهرم نداره چون بهشون گفته حقوقم ۱۵ ت هست و یه بارم جاریم جلوی چشمش ۱۵ قسط ر ...

انقددد بدم میاد از افرادی ک مبلغ حقوق یا درامد کسیومیپرسن

نمیشه که نگرفت اونوقت میگه شما خسیسید صد رحمت به پسر بزرگم و بابت هر خریدش هم بهش پول میدن‌

بزار بگن خسیس 

اگ حرف مفت دیگران برات مهم باشه ک کمیلت لنگ میمونه 

این ی درس بزرگ زندگیه ک دیر یا زود بهش میرسی. حرف بقیه ب کتف چپ باشه

میخام‌چیکار راحت باشه مهم اینه هم دست اونا تنگه هم ما هردو به یه اندازه

دست از مقایسه کردن بردار 

کاری کن ک باهات احساس راحتی نکنه همین 

حتی اگر جارییم وجود نداشت دلیلی نداره تو واسه اونا چیزی بخری مقصر خودتی ک میخری

دست از مقایسه کردن بردار کاری کن ک باهات احساس راحتی نکنه همین حتی اگر جارییم وجود نداشت دلیلی نداره ...

اخه پدرشوهرم کلا سرش شلوغه اونم‌کسیو نداره براش بگیره نزدیک خونشون قنادی یا سبزی فروش یا از این چیزا نیس فقط یه سوپری هست برا همون به پسراش میسپره بعضيارو

حالا به ما پول نمیده چه قبلش چه بعدش ولی برا اون از قبل پیشاپیش میده که یه وقت پول کم نیارن