2777
2789

اما من همیشه جوابم بهش منفی بود منتها از قبل همو فالو داشتیم از روی احترام و اینا. من الان نامزد کردم حس میکنم اگر چیزی از نامزدیم تو پیجم بذارم یا هر چیزی که اون متوجه نامزدیم بشه انرژی منفیش رو رابطه ام تاثیر میذاره، نمیدونم واقعا فکرام درسته یا نه

واقعا زشته بخوام از پیجم ریموش کنم میخوام مطمئن بشم ایا واقعا این نگرانیم درسته؟ کسی تجربه این چنینی داشته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریموش کن دوست مرد همکلاسی مرد رو رابطه اثر بد می‌زاره شوهرت شکاک میشه

نامزدم که اصلا اینجوری نمیشه مطمئنم. ما باهم ارتباط خاصی هم نداریم. فقط به لحاظ انرژی منفی و چشم زخم و اینا پرسیدم

خب نذار درکل کار مسخره و خزیه درضمن از چشم مردم هم بترسبخدا ماها که اینستا نصب نکردیم چیزی ها از راب ...

نمیشه که هیچی نذاشت، من و پارتنرم خیلی اهل طبیعت گردی هستیم واقعا دوست دارم از طبیعت گردی فیلم و عکس بذارم. اصلا چیزای عاشقی و احساسی هم نمیذاریما. من نمیدونم بقیه انقدر همه چیشون کف اینستاست هیچ اتفاقی براشون نمیوفته ولی من همیشه اولین پفری بودم که سریع چشم میخوردم دو‌زندگیم 

نمیشه که هیچی نذاشت، من و پارتنرم خیلی اهل طبیعت گردی هستیم واقعا دوست دارم از طبیعت گردی فیلم و عکس ...

چرا نمیشه؟ شما تفکرت اینه واس چی تاپیک میزنی سوال می‌پرسی. خود دانی