2777
2789
یه سوال برای آقا چجوره شناسنامه جدید بدون طلاق میدن یا نه؟آخه آقایون که باکرگی ندارن

دقیقا خیلی مسخره است اگه برای خانم پاک نشه برای اون آقا هم نباید بشه

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط با تائید پزشکی قانونی و باکرگی میشه پاک کرد

و اینکه اگر باکره نباشید بعد از ازدواج دوم میتونید پاکش کنید

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مسخره است خب راه دیگه ای باید باشه مثلا تو عقدنامه نوشته شده دوشیزه بسه دیگه بعدش هم شاهد بیاری که ز ...

برای همه مینویسن دوشیزه 

مگه رابطه فقط زیر سقف رفتنه؟😐خیلیا تو عقد رابطه دارن

مثلا شما باکره نیستی شناسنامه جدید بگیری در اینده در حق طرف ظلمه خب

باید یه فرقی باشه با اونیکه عقد کرده جدا شده و اونیکه بار اولشه

کاربری دوممه         
اصلا یکی دوست نداشته باشه بره پزشکی قانونی به خودش و شوهرش ربط داره خودشون بگن رابطه نداشتیم توافقی ...

هه هر چیزی قانون خاص خودشو داره مگه الکیه پزشک معتمد دادگاه باید تایید کنه. وقتی میخوای اسم پاک بشه توقع هم داری والا

توافقی باشه چطور؟

فرقی نمیکنه توافقی یا غیر توافقی

چون نوع طلاق در باکره و غیر باکره متفاوته شما باید قبلش مشخص کنید که باکره هستید یا خیر 

اگر بگید خیر که گفتم داخل سند طلاق و نوع طلاق قید میشه 

اگر هم بگید بله به شما نامه پزشکی قانونی میدن و باید برای معایه و تایید برید پزشکی قانونی

در اصل این باکره بودن و نبودن به خاطر نوع طلاق و بارِ حقوقیش هست

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
بدون دخول امکان نداره باکره نباشه یک خانم حالا با حادثه یا نزدیکی از باکرگی در میاد

هزارتا احتمال هست سواستفاده، روابط قبلی، اصلا خودش قبلا با یکی صیغه خونده باشه اصلا به نظر منطقی خب نمیاد این قانون بعد چجوری تشخیص میده مثلا این عدم بکارت مال همسره مال قبلتر نیست

کاش تو اینجا بودی 💔

مگه تو عقد تست گرفتن؟ همین که شناسنامه سفید بود نوشتند

عزیزم چی میخوای بشنوی ؟

واقعیت یا چیزی که دوست داری 

اگر تو عقد از باکرگی اومدی بیرون باید بپذیری و به نفعته تو سند طلاق و شناسنامه مشخص باشه جدا شدی 

فردا پس فردا نفر بعدی بهت تهمت نمیزنه که دور از جون مشکل اخلاقی داری 

اگر هم دوشیزه هستی که تایید می‌کنی و تمام 

مسخره است خب راه دیگه ای باید باشه مثلا تو عقدنامه نوشته شده دوشیزه بسه دیگه بعدش هم شاهد بیاری که ز ...

اینا دیگه چیزاییه که دادگاه قانون میکنه . مسخره نیست اتفاقا ممکنه طرف بعدش دردسر درست کنه مثلا باکره بوده باشه بعد بره با یکی در ارتباط باشه بعدش بیاد از طرف قبلی ادعای مهریه کنه چی؟ بگه من با تو باکرگیمو از دست دادم

یه سوال برای آقا چجوره شناسنامه جدید بدون طلاق میدن یا نه؟آخه آقایون که باکرگی ندارن

آقایون فقط در صورت ثبت ازدواج دومشون با مدارک ازدواج دوم میرن و اسم همسر اول رو از شناسنامه خارج میکنن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁