2777
2789

لطفا به حرف دوستانی که اطلاع ندارن توجه نکن

من خودم هم تجربه جدایی در دوران عقد و طلاق با باکره گی رو دارم 

و هم تمام مراحل حقوقیش رو میدونم 

و هم ازدواج مجدد کردم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلاصه در صورت باکره نبودن باید ب همسر ایندت هم توضیح بدی علتشو ،پاک کردن شناسنامه مسئله رو حل نمیکنه ...

به همسر فعلی هم توضیح دادم خودش هم در جریان است مشکلی از این بابت نیست اصلا فقط برام سوال شد قصدی هم بر جدایی ندارم میگم چرا خب زن باید بره تست بده اصلا موضوعی هست که ممکنه اصلا بخاطر ازدواجش نباشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

چه خانم و چه آقا در صورتی که قبلا متارکه کرده باشن برای ثبت ازدواج دوم و گرفتن سند طلاق باید حتما رو ...

اصلاح میکنم

در صورت ثبت ازدواج دوم و گرفتن سند ازدواج *

لطفا به حرف دوستانی که اطلاع ندارن توجه نکنمن خودم هم تجربه جدایی در دوران عقد و طلاق با باکره گی رو ...

ممنونم دیدم اطلاعات شما بالاست متوجه شدم البته قصد جدایی ندارم یه چند روزی از دستش حرصی شدم فقط میخواستم ببینم رفتارش ادامه دار شد باید چکار کرد همین مرسی 

کاش تو اینجا بودی 💔

به همسر فعلی هم توضیح دادم خودش هم در جریان است مشکلی از این بابت نیست اصلا فقط برام سوال شد قصدی هم ...

خب اگه خداروشکر قصد جدایی نداری چرا ذهن خودتو درگیرمیکنی😑😑اینم یکی از باگ های قانونه

"برای هم خوب بخواهیم...  
ممنونم دیدم اطلاعات شما بالاست متوجه شدم البته قصد جدایی ندارم یه چند روزی از دستش حرصی شدم فقط میخو ...

خواهرانه تجربه خودم رو در اختیارت میزارم امیدوارم که به کارت بیاد

اگر همسرت مشکل حاد نداره :

اعتیاد

رفتارها و بیماری های نامناسب جنسی 

دست بزن 

بیماری روحی و روانی 

خساست 

به طلاق فکر نکن و سعی بر درست شدن رابطه تون داشته باش 

مدت عقد رو طولانی تر کن تا وقتی که ازش مطمئن بشی که مناسب زیر یه سقف رفتن هست یا نه

حتما حتما حتما به یه زوج درمانگر رجوع کن و ازش راهنمایی و کمک بخواه

اگر جزء موارد بالا نیست و قابل اصلاحه طلاق رو بزار کنار و بسازش

فکر نکن از این جدا شی بعدی همونی میشه که میخوای نه بعدی هم ممکنه بدی های اینو نداشته باشه ولی اشتباهات و بدی های متفاوت تری داره

خواهرانه تجربه خودم رو در اختیارت میزارم امیدوارم که به کارت بیاداگر همسرت مشکل حاد نداره :اعتیادرفت ...

نه بنده خدا هیچ مشکل حادی نداره فقط بچه است هنوز دوست داره از دخترا توجه دریافت کنه دوست داره مثلا اکیپ دختر پسری بره بیرون پیام بده چت کنه کاری هم نمیکنه آخرش ها فقط همین رفتار ادامه دار جریان داره

کاش تو اینجا بودی 💔

به همسر فعلی هم توضیح دادم خودش هم در جریان است مشکلی از این بابت نیست اصلا فقط برام سوال شد قصدی هم ...

چون خانم هایی که دوشیزه هستن و جدا میشن حق و حقوقی شاملشون میشه که این حق و حقوق قانونی کاملا به نفعشونه 

از طرف دیگه هم اگر آقا با همسرش رابطه دخول برقرار نکرده باشه و گیر یه زنی افتاده باشه که بلانسبت دنبال گرفتن مهریه تا قرون آخرشه این مسئله دوشیزه بودن باعث میشه مهریه نصف به زن تعلق بگیره

اینجا قانون هم رعایت حال زن رو کرده هم مرد

همونطور که ممکنه مرد شارلاتان و بد طینت وجود داشته باشه دور از جون شما زن شارلاتان و بد طینت هم وجود داره

نه بنده خدا هیچ مشکل حادی نداره فقط بچه است هنوز دوست داره از دخترا توجه دریافت کنه دوست داره مثلا ا ...

خکب این رفتارش داره آزارتون میده و براتون تبدیل به معظل شده 

حتما حتما با زوج درمانگر صحبت کنید و کمک کنید این آزار به خودتون کمتر بشه 

نه بنده خدا هیچ مشکل حادی نداره فقط بچه است هنوز دوست داره از دخترا توجه دریافت کنه دوست داره مثلا ا ...

نامزد سابق من بسیار دهن بین و بچه ننه بود البته منم بی تجربه و حساس بودم

الان همسرم به هیچ وجه دهن بین و تایع حرف هیچکسی نیست و مثل کوه پشتمه ولی موردهای دیگه ای داره که گاهی میگم کاش از اولی جدا نمیشدم 

نه معتاده نه خسیسه نه خیلی چیزهای دیگه 

ولی مشکلاتی تو زندگی ها پیش میاد غیرمنتظره که اصلا هیچ وقت فکرشم نمیکنی هرگز حتی به ذهن آدم هم خطور نمیکنه

بعد این چجوری از دو طرف میپرسند ؟ اصلا عاقلانه نیست خب شاید یکی دخول نداشته شاید یکی تو اون رابطه با ...

من خودم معاینه شدم و حتی محضر داره ازم پرسید و گفت گناه هست اگ داشتی و بگی نداشتم منم چون واقعا نداشتم و دکتر هم تایید کرد پاک شد