بچه من تازه میخوام کم کم شروع به خرید جهزیه کنم بنظرتون همه وسایل آشپز خونه باید یه!؟ مارک باشه یا ن فرقی نمی کنه یکی منو روشن کنه !منظورم همه رو از یه برند بگیرم یان
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من یه مدت تو کار لوازم خانگی بودم هر برندی ممکنه یه چیزش خوب باشه و به استفاده خودتم بستگی داره مثلا اگه میدونی یه وسیله بیشتر استفاده میکنی برند خوب و اگه کمتر برند متوسط در ول رنگش مهمتره
منم از فروشنده همینو شنیدم اما میگم زشت نباشه !!بنظرت خردکن! میشه بگی بهترین مارک چیه بگیرم
نه بابا زشت چیه برا کسی مهم نیس این چیزا خودمون داریم بزرگش میکنیم .خرد کن بوش ولی خب گرونه به نظرم بزن دیجیکالا نظرهارو ببین برندای مختلف رو ببین چقد خرید کردن و نظر مثبت چقده خیلی آمار خوبی میده