2777
2789
هزارتا احتمال هست سواستفاده، روابط قبلی، اصلا خودش قبلا با یکی صیغه خونده باشه اصلا به نظر منطقی خب ...

دیگ همسر انجام نداده باشه 

میگ من نبودم هر چند قاضی فکر نکنم قبول کنه 

دیگ خانم خودش می‌دونه چه سرگذشتی داشته 

آقایون فقط در صورت ثبت ازدواج دومشون با مدارک ازدواج دوم میرن و اسم همسر اول رو از شناسنامه خارج میک ...

باز جای شکرش باقی مونده اینجا یکم شرایط عادلانه شد

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه  دختر  باشی  اره  پاک میشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم چی میخوای بشنوی ؟واقعیت یا چیزی که دوست داری اگر تو عقد از باکرگی اومدی بیرون باید بپذیری و به ...

اصلا من میرم بالاتر میگم قبل عقد اصلا با این شوهر هم نه با کسی دیگه مگه موقع عقد نوشتن دوشیزه چه تست و کارشناسی کردن که نوشتن همینجوری پس الان هم چرا باید رفت پزشکی قانونی واسه چیزی که مشخص نمیکنه حالا دوستمون گفتن از لحاظ قانونی نوع طلاق فرق داره این منطقی هست یکم ولی باز خیلی نقطه ضعف داره قانونش 

کاش تو اینجا بودی 💔

چه خانم و چه آقا در صورتی که قبلا متارکه کرده باشن برای ثبت ازدواج دوم و گرفتن سند طلاق باید حتما رونوشت طلاق یا سند طلاق ارائه بدن و یا مدارکی که داخل اون شماره ثبت طلاق و تاریخ و دقتر خونه ای که طلاق در اون اتفاق افتاده رو ارائه بدن چون در سند ازدواج این مورد حتما قید میشه 

حالا اگر دختر خانم باکره بوده باشه و از داخل شناسنامه ش هم عقد اولشو حذف کرده باشه نیازی به ارائه مدارک هنگام ثبت ازدواج دوم نیست و داخل سند ازدواجش درج نمیشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اصلا من میرم بالاتر میگم قبل عقد اصلا با این شوهر هم نه با کسی دیگه مگه موقع عقد نوشتن دوشیزه چه تست ...

من قانون رو نمیدونم چیه

ولی خب فکر میکنم بخاطر اینکه ممکنه شما توافق کرده باشی با همسرت

ینی ب عبارتی اون پاک شدن شناسنامه بخاطر دل همسر بعدی هست نه خودت😐

اصلا من میرم بالاتر میگم قبل عقد اصلا با این شوهر هم نه با کسی دیگه مگه موقع عقد نوشتن دوشیزه چه تست ...

عزیز چرا قصه میگی؟!قضیه کاملا ساده ست وقتی شناسنامه شما سفیده در زمان ازدواج اول قانون بنا رو بر باکرگی شما میذاره و از شما قبول میکنه البته همسر به هر دلیلی میتونه از شما درخواست نامه بکارت کنه ولی قانون الزامی نداره و شما رو دوشیزه میدونه

حالا که یکبار ازدواج کردی موقع طلاق برای سفید کردن کردن باید اثبات بیاری هیچ راه دومی هم نداره چون اینجا علنا شما با یه مرد بودی 

مردم همینطوره نمیتونه سفید کنه مگه اینکه ازدواج دوم انحام بده بعد بیاد اسم اولی رو دربیاره 

کاملا هم درسته سابقه ازدواج شما باید مشخص باشه

اگه الن باکره نباشی وبر اثر صانحه از دست داده باشی پزشکی قانونی میفهمه

ببینید اگر باکرگی در اثر دخول و یا حادثه از بین رفته باشه پزشک قانونی کاملا متوجه میشه ولی بهتر اینه که هر حادثه ای که منجر به از بین رفتن بکارت شد اتفاق افتاد همون لحظه برای گرفتن برگه پزشک قانونی اقدام کنن نه مثلا بزارن ۲۰ سال بعد

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁