2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدیم یکی از قبل عقد نبود اونوقت چی؟ چقدر عجیبه یکی اصلا دوست نداشته باشه در این مورد صحبت کنه.

من نمیدونم این که گفتم شرط پاک کردن شناسنامه هست..... من شرط نزاشتم که پاسخگو باشم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
پزشکی قانونی فرق دخول و غیر دخولو میدونه😐

اصلا یکی دوست نداشته باشه بره پزشکی قانونی به خودش و شوهرش ربط داره خودشون بگن رابطه نداشتیم توافقی مهریه هم نمیخواد 

کاش تو اینجا بودی 💔

کلا برای طلاق تو دوران عقد اگر مدعی بشید که باکره هستید میفرستنتون پزشکی قانونی چون نوع طلاق باکرگی ...

یه سوال برای آقا چجوره شناسنامه جدید بدون طلاق میدن یا نه؟آخه آقایون که باکرگی ندارن

آره میری پزشکی قانونی دیگه

مسخره است خب راه دیگه ای باید باشه مثلا تو عقدنامه نوشته شده دوشیزه بسه دیگه بعدش هم شاهد بیاری که زیر سقف نرفتی 

کاش تو اینجا بودی 💔

اصلا یکی دوست نداشته باشه بره پزشکی قانونی به خودش و شوهرش ربط داره خودشون بگن رابطه نداشتیم توافقی ...

چه ربطی داره خودشون میخوان میتونن جدا شن ولی چون شناسنامه هویت اون خانم رو نشون میده و اگر بخواد اسمی پاک بشه باید باکره باشه دیگه کاری ندارن قبلش باکره بوده یا نبوده چون تو قانون کشور ما باکرگی تا قبل ازدواج وجود داره و شناسنامه رو در صورت باکرگی سفید میکنن ک اگر شخصی مجدد خواست ازدواج کنه ب مشکل نخوره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
فقط مساله نوع طلاقه ؟ کسی نخواد بره پزشکی قانونی چی مثلا توی عقدنامه خودش نوشته باشه دوشیزه چی؟

توی عقد نامه که برای همه خانم هایی که بار اولشونه ازدواج میکنن عنوان دوشیزه زده میشه و بحثش جداست

ولی وقتی برای طلاق تو دوران عقد و یا هر دورانی اقدام کنید و صیغه طلاق جاری بشه سند ازدواج رو از شما میگیرن و بهتون سند طلاق میدن و داخل طلاق نوع طلاق ذکر میشه

مثلا کسی که دوشیزه ست و طلاق میگیره میزنه طلاق بائن غیر رجعی و اینکه دوشیزه عده نداره و نیازی نیست که اون ۳ ماه عده رو رعایت کنه

ولی اگر دوشیزه نباشید داخل سند ازدواج زده میشه طلاق رجعی و عده داره که شما هم نتونید تو دوارن عده تون به همسری کسی دیگه در بیاید و هم مسائل حقوقی دیگه

اگر دوشیزه نباشید ارائه سند طلاق در زمان عقد دوم شما به دفترخانه برای گرفتن سند ازدواج جدید و ازدواج بعدی شما الزامیه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁