2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روز پدر برا دانش آموزانی که پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 195 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هرجا پرسیدم گفتن اصلا دولتی نداریم یه دونه تو مدرسه دولتی بود که اونم گفتن کلا جدا از مدرسه ست و ...

دولتی نیست چون پیش دبستانی اجباری نیست

اصلا پیش دبستانی که شهریه نگیره،نداریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره بنظرم اگر هم بقیه گفتن جشن روز پدر هم بگیرین..بگین پدرها اکثرا بخاطر مشغله نمیان..اینجوری اون چ ...

نه اتفاقا خیلی بدتر میشه

ببین بابای من در قید حیات بود و یه جلسه گذاشتن برای پدرا 

راجب روند اینا حرف بزنن

من بابام یه شهر دیگ بود و خیلی اذیت شدم که نیست 

کلی با داییم حرف زدم که رفت 

فکر کن داییم فنج بود حدود ۲۲ ۲۳ سالش بود دیگه کشیدنم کنار گفتن این جدی جدی باباته؟ 

نه اتفاقا خیلی بدتر میشهببین بابای من در قید حیات بود و یه جلسه گذاشتن برای پدرا راجب روند اینا حرف ...

چی بدتر میشه؟ بگن جشن روز پدر نمیگیریم چون پدرها معمولا نمیتونن بیان.. تمام..برای چی بدتر میشه؟

پارسا پسرمامان😍
چی بدتر میشه؟ بگن جشن روز پدر نمیگیریم چون پدرها معمولا نمیتونن بیان.. تمام..برای چی بدتر میشه؟

اینا چیه مد کردید جشن روز پدر چه سمیه؟

قشنگ برای اولیا توضیح بده همینکه بعض از پدرا مرخصی ندارن هم اینکه بعضیا پدر ندارن 

برین توی روحیه بچه یتیم برای اینکه چی بشه؟

اینا چیه مد کردید جشن روز پدر چه سمیه؟قشنگ برای اولیا توضیح بده همینکه بعض از پدرا مرخصی ندارن هم ای ...

من؟؟؟؟ 😳😳من چی رو مد کردم؟؟؟ منم که دارم حرف خودتو میزنم. با کی دعوا داری شما؟؟؟ یه بار دیگه بخون ببین کی چی گفته

پارسا پسرمامان😍
من؟؟؟؟ 😳😳من چی رو مد کردم؟؟؟ منم که دارم حرف خودتو میزنم. با کی دعوا داری شما؟؟؟ یه بار دیگه بخون ...

اهان ببخشید من فکر کردم یه چیز دیگه نوشتید

ببخشید امروز صبح یه سری اتفاقات افتاده من یکم حالم خوب نیست نتونستم درست بخونم 

میگم این رسما چیه مد شده 

بچه ها اذیت میشن هزینه هم داره برای اولیا توی این شرایط سخت

یادمه یه سال جشن روز معلم باید کلی پول می‌دادیم

بابا مامان من قهر بودن 

من دیگه هیچی از پول نگفتم خیلی سختم بود اون روز 

احساس میکنم خوراکی های که بهم دادن توی جشن از گلوم پایین نمیره

یادمه خالم با نگین و اینا رومیزی درست می‌کرد برا خودش یکیش رو. بردم داد به معلم 

اهان ببخشید من فکر کردم یه چیز دیگه نوشتیدببخشید امروز صبح یه سری اتفاقات افتاده من یکم حالم خوب نیس ...

نه عزیزم.. منم‌مخالفم.. بالاتر نوشتم یکی از عزیزان من هم بچه ۷ساله ای هست  که پدر نداره..وقتی داشتم درموردش مینوشتم  که به دروغ به دوستاش گفته من بابا دارم ولی میره ماموریت..😔صورت خودم‌پرازاشک بود..به بچه هام‌ میگم جلو اون بچه  زیاد اسم باباتون رونیارین که مثلا براتون چی میخره وکجا میبردتون...فقط باهم بازی کنین

پارسا پسرمامان😍
دولتی نیست چون پیش دبستانی اجباری نیستاصلا پیش دبستانی که شهریه نگیره،نداریم

میگم که از هرجا پرسیدم گفتن اصلا پیش دبستانی دولتی نداریم اون کاربر گفت هست نمیدونم کدوم شهرن والا تو شهر ما که نیست

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

اصلا برای چی روز مادر مادرهارو دعوت میکنین یا روز پدر پدرهارو این چ کاریه آخه بین اینهمه دانش آموز ممکنه کلی بچه باشند ک پدر مادر جدا شدن یا فوت شده باشند

حالم بهم میخوره از این مراسمات مدرسه ها