2777
2789

خواهرشوهرم 

واسه رسیدن به خواسته هاش و واسه اینکه حرف حرف خودش باشه به هیچکس رحم نمیکنه الان شرط بسته تا زندگی دوستشو بهم نزنه دست برنمیداره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

همساییه داییم خیلی وحشتناک بود با لباس زیر میومد دم پنجره همه رو مینداخت بیرون.بعد زنداییم گفت خانومه مشکل داره.ی دختر پسر بزرگ داشت 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زنه هس تو فاتحه خونی و اینجور جاها دیدمش 

زنداداش بکی از اقوام شوهرمع 

ج ن د ه س 

تو محل معروف شده 

همه هم‌میدونن 

شوهرشم میدونه 

راستش تو برخورد بی حیا نیس 

هرجور فک‌میکنم با عقل جور نمیاد

چرا جالبه براتون 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

خاهرم 

محجبه هس

چادری

توخونه پیش نامحرم شومیزدامن میپوشه

چندوقت بود میدیدم ب شوهرم داره نزدیک میشه

تا اینکه روز زن پاشد جلو شوهرم رقصید و عشوه میکرد 

جالبه ک شوهرو بچه داره

منم جلوروش واستادم. و قطع رابطه کردم.

با یه پسر دیگه به دوسپسری خیانت کرده بود که شوهره  فرستاده بود زنه رو امتهان کنه

یکیم بود ب جندگیش و پول چاپیدنش از پسرا افتخار میکرد واقعا حالمو بهم زد 💔

نیاز مالی هم نداشت اصلا

خواهرشوهرم واسه رسیدن به خواسته هاش و واسه اینکه حرف حرف خودش باشه به هیچکس رحم نمیکنه الان شرط بسته ...

اینجور آدما خیلی جالبه ک یه خدا یه مشکل و دردی بهشون میده ک چنان سرگرم گرفتاریشون بشن ک دیگه وقت نداشته باشه سرشو بکنه توزندگی دیگران.

خاهرم محجبه هسچادریتوخونه پیش نامحرم شومیزدامن میپوشهچندوقت بود میدیدم ب شوهرم داره نزدیک میشهتا این ...

ایشون مذهبی نیست مذهبی نماس از پوشش استفاده میکنه.والا منم چادریم اصلا با مردایی فامیل صحبت نمیکنم چه برسه پاشم برقصم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان