2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 151 پست
خب ببین دیگ هم سنن اگر مادر پسر خیلی نگران پسرش بود باید یکم زودتر دست بکار می شد واس زن گرفتنش الان ...

گلم پسره خودش عاشق ی دختر بود قرار خواستگاریم داشتن یهو این زنه شیطان پیدا شد انگار طلسمش کرد

نمیفهمم چرا راحت بخاطر یه نفر به همه مطعلقه ها توهین میکنید؟براتون متاسفممن جدا شدم بخاطر یه شوهر هر ...

کسی به مطلقه ها( نه مطعلقه) توهین نکرد.خانمها هم حق دارن طلاق بگیرن هم مجدد ازدواج‌کنن..ولی .یکی از موارد مهم درازدواج سنخیت  دوطرفه.باید باهم سنخیت داشته باشن..ازدواج یک پسر مجرد کم سن با زن چندین سال بزرگتر با دوتا نوجوان کجاش معقول ومنطقیه

پارسا پسرمامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روابط افراد بالغ به دیگران کوچکترین ارتباطی نداره بعدش ناراحت میشید چرا بقیه سرشون از زندگی شما بیرو ...

عزیزم بااحترام بهت ولی طرز فکرت غلطته

من کاری که ب استارتر ندارم اما درنظر بگیر هردختروپسری بعداز ازدواج بنا به هردلیلی تصمیم ب جدایی بگیرن تماااام خانواده درگیر طلاق و مصیبتهای بعداز طلاق میشن

انقدر دیدیم ک خانم بچشو گذاشته رفته و بچه رو مادربزرگ بزرگ کرده پس نمیشه گفت مادر و خواهر حق دخالت ندارن

اتفاقا برعکس خیلی خیلی حق دارن

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
جوانیشون تباه میشه اون کجا زندگی خودش بچه خودش این کجا یهو بیفته تو زندگی پر چالش

برادر من ۲۶ سالشه

ماشالا برادر شما ۳۵ سالشه بچه نیست بگیم داره احساسی تصمیم میگیره

باهاش منطقی صحبت کن اگه قبول نکرد دیگه سعی کنید دخالتی نکنید چون اینجوری شما بده میشید

ببین افسردگی شدید گرفتهدم ب دم سیگار میکشعمیدونه کارش غلطع نمیتونه کلری کنه

ای بابا 

افسردگی خیلی خیلی بده ، آدم رو کرخت می‌کنه نمیتونه خودش رو نجات بده

مشاور و روانشناس می‌ره داداشت؟ کسی غیر از خودتون باهاش صحبت کنه