2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 151 پست
اسی داداشت چه ویژگی داره که زنه سمتش اومده؟ پولداره یا قیافه و قد و هیکل داره؟

بخدا ک از اون سیکس پکیاس سرچشم مشکی موها پر.مغلزه ازخودش لوازم برقی تو پاساژ مربی ورزشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ربطی بمن دلره خودتم میفهمی چخبره وحقه حرفم

آخه از همه داری ایراد میگیری.

درسته این زن با دوتا بچه مناسب داداشتون نیست ولی وقتی خود داداشت انقدر پیگیره و ولش نمیکنه شما هم انقدر پافشاری نکن . زندگی خودشه و حق داره خودش برا زندگیش تصمیم بگیره. 

اون زنه هم ما نمیتونیم قضاوت کنیم، قضاوت فقط کار خداست

آخه از همه داری ایراد میگیری.درسته این زن با دوتا بچه مناسب داداشتون نیست ولی وقتی خود داداشت انقدر ...

من از هیچکس ایراد نگرفتم فقط این خانم ک مصرانه میگ تو سن پایین ازدواجدکردم پس لزوما کارم درستع

همینو داریم تو خانواده همسرم

ی خانوم با ی دختر ۱۷ ساله صیغه برادرشوهر مجردم شده سنشون هم سنه خانوم زود ازدواج کردن

چندبار برادر شوهرم خواست جدا شه خانوم تهدید به خودکشی نیکنه ی بارم اقدام کرده قرص خورده بردن شستشوی معده 

میگه با هرکی مادرت میگه ازدواج کن ولی منو باید داشته باشی دخترشم با خودشون زندگی نیکنه

البته همین خانومم از دهن خانواده شوهرم زیاده😶🙂

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

سلام عزیزم تاپیک هات رو خوندم ،منم حرسم گرفت عمرا همچین شرایط رو برای پسرم یا داداشم قبول کنم،حالا بیا یه داستان شبیه همین برات تعریف کنم

اولا یه چیزی بگم اصلا پیش برادرتون بد اون زن رو نگید ،چون اون زن هم دقیقا همین رو میخواد شما بد بگین ازش ،و خودش رو برا برادرتون مظلوم کنه بگه خونوادت منو دوست ندارن ولی من اونارو دوست دارم، برادرتونم بگه اون خوبه شما بد

بعدشم بزارین بیاد باهاتون صمیمی بشه ،یه جاهایی به برادرتون بگین امتحانش کنه ،مثلا بگه به شرطی عقد میکنم مهریه ت یه شاخه گل باشه ببینین چی میگه،مثلا به داداشتون بگین ما خیلی تورو دوست داریم زودی عقد نکنید اول خوب هم دیگه رو بشناسین خونواده ها با هم رفت و آمد کنیم ،بعد هی ریز ریز عیب هاش رو به روش بیارین ،اینطوری شما از خودتون دورش کردین و دختره به میل خودش برادرتون رو رام کرده ،عمین مشکل برا آشناهامون اتفاق افتاد فقط با سیاست میتونید از دستش راحت شید نه گریه و زاری و دعوا

این چیزی که شما میگی در مورد مجرد هم صدق میکنه نباید زن دوم یا با مردی که بچه داره ازدواج کنه درسته؟ ...

منم عرض کردم فردی که جدا شده حق انتخاب داره...اصلا برچسب نزدم....فقط باید سنجیده واگاهانه انتخاب کنه....مثلا فردی که بخواد با کسی ازدواج کنه که اون شخص بچه داره.. باید خیلی از جوانب رو بسنجه..بزرگ‌کردن‌ومحبت کردن به بچه ای که خودش به دنیا نیاورده برای خودش واون بچه پرازچالشه..بخصوص اگر اون بچه درسن نوجوانی باشه

پارسا پسرمامان😍