2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر حق داری ولی عاشق همیشه کوره وهیچی جز خوبی طرف مقابل به چشمش نمیاد ،منم یکبار ازدواج کرده بودم بچه داشتم ۲۷سالم بود جدا شدم بچمو گرفتن توی شهرم نبودیم کلی بدبختی داشتم خانوادمم خیلی اوضاعشون بد بود در حدی که مادرم ساعت ۱۲شب بیرونم کرد چون برادرم توهم میزد ومنو پلیس واطلاعاتی میدید میخواست بکشتم در به در بودم وبیچاره ونا امید خدا شوهرمو سر راهم گذاشت با وجود مشکلات زیادچون مجرد بود خانوادش ناراضی بودن منم بهش گفتم نمیخوام باهاش ازدواج کنم تا خانوادش قبول نکردن ولی پافشاری کرد کوتاه نیومد والان ۱۰ساله باهمیم به خدا شرایط هرکسی رو خودش میدونه وخدای خودش تو اون شرایط داغون اگر ادمی بود که زنشو طلاق داده بود ولی دوسش میداشتم فرقی نداشت مهم احساس ارامشی بود که بعد اون همه عذاب کنارش داشتم

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

به شما هیچ ربطی نداره که دخالت میکنی فشار هم نخور یکی واسه تو هم شاید پیدا شد

بس کنید چقدر این جمله دیگه  تهوع برانگیز شده دیگه.. حتی یک نفر  بچش هم بکشن به باباش میگن به توچه..دونفر دیگه دعواشون شده.

پارسا پسرمامان😍
روابط افراد بالغ به دیگران کوچکترین ارتباطی نداره بعدش ناراحت میشید چرا بقیه سرشون از زندگی شما بیرو ...

بله داداش منم اولش اینجوری بود که خودم عاقل و بالغم میدونم دارم چیکار میکنم بعدش که زنیکه سه تا بچه انداخت رو دستش کل زارو زندگیشم به باد داد این ما بودیم که جور خودش و سه تا بچه هاش رو باید می کشیدیم