2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 151 پست
خود پسر چرا عقلش نمیرسه؟😳😳😳یه مورد نسبتا مشابه داشتیم ، پسر بی خبر عقد کرده بودزنه سریع مهریه رو ...

ببین افسردگی شدید گرفته

دم ب دم سیگار میکشع

میدونه کارش غلطع نمیتونه کلری کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا جدا بشم ؟

آخه دیدم خیلی تند برخورد کردین

شاید خیلیا ناراحت بشن از چیزی که میخوام بگم

متاسفانه بعضی از خانومایی که جدا شدن یا میان وسط ی زندگی دیگه و باعث بهم ریختنش میشن یا توقع دارن با پسر مجرد ازدواج کنن

ما خودمون ی موردشو داریم خانومه جدا شده یا با مردای متاهل دوست میشه یا اینکه انتظار داره با پسر مجرد ازدواج کنه

و واقعا امید به ازدواج مجددی که خیلی‌هاشون دارن ی دختر مجرد نداره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

برادر من هم خوشتیپه هم خوشگل هم پولدار

تقریبا تو این شرایطه

من تو دلم راضی نیستم

ولی خوب خودش تصمیم گیرنده زندگی خودشه اگه ازم نظر پرسید نظرم رو محترمانه میگم اگه نپرسید دخالتی نمیکنم

مادرم وقتی منوبارداربوذه بابام بهش خیانت کرده مامانم منومیذاره ومیره حتی شیرم نمیدهم سه تا بچه داشته طلاق میگیره جدامیسه لایه پسراس وپاس وبدبخت ازدواج می‌کنه ک دوسال ازخودش کوچیکتره سالهابعددخترشوهرجدیدش شوهرش میمیره بچه اشوول می‌کنه الان باید گشنه آس و پاس ازدواج کرده دخترش خرج توجیبیشم میده سه سالم ازخودش کوچیکتره مامانم نشسته نوه اشوبزرگ می‌کنه🙂کارمایه همچین چیزیه

برادر من هم خوشتیپه هم خوشگل هم پولدارتقریبا تو این شرایطهمن تو دلم راضی نیستمولی خوب خودش تصمیم گیر ...

جوانیشون تباه میشه اون کجا زندگی خودش بچه خودش این کجا یهو بیفته تو زندگی پر چالش

تو ۳۵ سالگی دو تا بچه بزرگ داره 

یعنی تو سن خیلی پایین ازدواج کرده مثلا ۱۵ سالگی

یعنی جوونی نکرده

بچگی نکرده

از مجردی لذت نبرده

عقده شده براش

حسرت شده

حالا میخواد تو ۳۵ سالگی بچگی کنه

جوونی کنه

این تاپیکو باید طرفدارای کودک همسری ببینن

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

نکردن ولی همو هم ول نمیکنن ینی داداشم افسردگی شدید گرفته میدونه اشتباه میکنه ولی نمیتونع کلری کنع

اسی شاید داداشت احساس تنهایی می‌کنه نیاز داره به جنس مخالف یه دختر بهش معرفی کنید برید خواستگاری.

نمیفهمم چرا راحت بخاطر یه نفر به همه مطعلقه ها توهین میکنید؟براتون متاسفممن جدا شدم بخاطر یه شوهر هر ...

کسی به مطلقه ها توهین نکرد همه محترم و قابل احترام هستن.. صدرصد کسی که جدا میشه مشکلات داشته... فقط بحث سر انتخاب درست شریک زندگی آینده بود خانمی که دو بچه بزرگ داره نباید قبول کنه با پسر مجرد ازدواج کنه یکی رو انتخاب کنه که شرایطش متناسب باخودش باشه و باعث. تحمیل توی خانواده اون مرد نشه که باعث بی احترامی بشه بهش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻