2777
2789
عنوان

این توهینه آیا

230 بازدید | 23 پست

دیروز کامنت گذاشتم برای یکی

بعد جواب داده داری قضاوت میکنی و فلان 😐

اگه هست تا بدونم

الان اسکرین میذارم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250105_182408_chrome_dgmz.jpg

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

این‌ تاپیک‌ بود

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250105_182403_chrome_n4yi.jpg

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوابی که بهم داده 😐😂

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250105_182418_chrome_a6bf.jpg

یه جورایی ممکنه توهین به‌حساب بیاد

یه جورایی تاکید😂🚶‍♀️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

نه خانم همچین توهین به حساب نمیاد یجورایی حالت تاکیید و یاد آوری داره از این چیزا

آخه نوشت زن تنها واسه چی بره

بعد بیا ببین چی جوابم داده 💀💀

قضاوت نبود.حقیقت و گفتی و اونم تحمل شنیدن حقیقت و نداشت

اصلا یه لحظه فکر کردم قطاری فحش دادم 😂😂💔

اصلا باز نمیشه خودت بگو چی بوده

گفت بلیط گرفتم برم مسافرت بعد کنسل کردم زن تنها چرا بره

و ما عادت کردیم دیگه به این غم و دردها

منم گفتم خودت میسازی این غم رو مگه زن تنها هویت نداره؟

بعد جواب داده چرا توهین میکنی چرا قضاوت میکنی 😐

آقاااااچرا مردم خودشونو به موش مردگی میزنن😂نه خانم شما همچین حرف بدیم نگفتینایشون خیلی داره شلوغش م ...

بعدش جواب دادم که این کولی بازیا چیه خب درست تاپیک بزنید تا جواب درست بشنوید 😂

بعد میگه این تاپیک رو قفل میکنم غلط بکنم دیگه تاپیک بزنم 💀💔