2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه به گفته کاربرای اینجا تو حق دخالت نداری باید سرتو از زندگی بقیه بکشی بیرون😂😂

اون بقیه ک میگی پسرمه هااا😂کاربرای محترم م با نهایت احترام نظرشونو واس خودشون نگهدارن

خود پسر چرا عقلش نمیرسه؟😳😳😳

یه مورد نسبتا مشابه داشتیم ، پسر بی خبر عقد کرده بود

زنه سریع مهریه رو اجرا گذاشت و کلی چاپید پسر رو و چقدددر دعوا و آبروریزی درست کردن برای خانواده بیچاره پسره

چون خود پسر و خانواده شو میشناسم با اطمینان میگم، بنده خدا ها آبرودار و مسلمون و بی آزار... حیثیت براشون نذاشت 

خیری تو این جور زنها نیست 

نه دیگه به گفته کاربرای اینجا تو حق دخالت نداری باید سرتو از زندگی بقیه بکشی بیرون😂😂

اونا خودشون سرشون تو زندگی بقیه اس.. اینجا فاز روشنفکری بر میدارن. فقط حرف میزنن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نکردن ولی همو هم ول نمیکنن ینی داداشم افسردگی شدید گرفته میدونه اشتباه میکنه ولی نمیتونع کلری کنع

فقط همین یه حرف بهش بگو بگو زنی که هول داره دخترش نیاره تو خونه تو یعنی به توشک داره و ازت میترسه تو چطور همچین خفتی تحمل میکنی اگه قراره باهات زندگی کنه پس باید دخترش رو دختر تو ببینه نه هوو خودش

نمیفهمم چرا راحت بخاطر یه نفر به همه مطعلقه ها توهین میکنید

؟

براتون متاسفم

من جدا شدم بخاطر یه شوهر هرزه 

میخواست منو بکشه

بخاطر این جامعه ۱۲ سال تحمل کردم و جدا نشدم

تا کی میخواید همه رو به یه اتیش بسوزونید؟؟؟

آره برای من خیلی جالبه 

بعد فکر میکنن چون خیلی تاپ هستن پسره اومده طرفشون

در صورتی که پسرای الان راحت طلبن و چون معمولا اینجور خانوما مهریه نمیخوان و خرجی ندارن و از خودشون خونه و پول و پله دارن ، پسرا جذبشون میشن و بعد که خودشونو کشیدن بالا و سیر خوردن راهشونو میکشن و میرن

تازه بعضیا به نیت نزدیک شدن به دختر اون زن بهش نزدیک میشن میگن یکی بخر دو تا ببر 

دیدم که میگم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!