2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 143 پست
اینا ظاهر نمان .به قول معروف همون عرزشیوگرنه کسی که معتقد باشه همچنین کاری نمیکنه

چقدر عرزشی؟ یعنی همشون عرزشی هستند؟ متاسفانه دیگه سالمی بینشون وجود نداره. سالم هاشون با پوشش شرعی،دومی و سومی رو صیغه میکنن.‌اینم خیانت به زن اول هست به هرحال عزیز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونم بگم حدود 2 درصد باهاتون موافقم

ولی عزیزم 99 درصد و یا حتی 100 درصد خیانت هایی که اتفاق میوفته ربطی به دین و مذهب و... نداره‌! به دلیل ذات بد خیانتکار و کمبود اخلاقیات و عدم تعهدش هست

که واسه خیانت هیچ توجیهی هم وجود نداره!

اصلاموافقتون نیستم .شوهر دوستم هرسال کربلا چندماه موکب داره جزمدافعین و.... دیگه از اینجور ادما معتق ...

اعتقاد واقعی نداشته

بعضیا فقط ظاهری اعتقاد دارن که این روزا زیاد شده،دیگه وقتی دیدی طرف خیانت میکنه باز بهش میگی معتقد؟

فقط یه معتقده الکیه

اگه اعتقاد واقعی باشه گناه کم میشه

خدای مهربونم سیپورت
اگ خیانت ب دین ربط داشت ک اون معلم قران ب شاگرداش تجاوز نمیکرد....

از کجا نی دونی دین داشته ی لحظه هم فکر نمی کتی شاید برای تخریب دین اون اقا رو بولد کردن رین گفته حق الناس وفساد نکنید پس اگر کسی این کارها رو می کنه قطعا دین نداره تا حالا تو زندگی پشت سرتون دروغ نگفتن ،امثال اون اقا هم تهمت زن دین هستن اجیر شدن 😊

چقدر عرزشی؟ یعنی همشون عرزشی هستند؟ متاسفانه دیگه سالمی بینشون وجود نداره. سالم هاشون با پوشش شرعی،د ...

خب موضوع همینه دیگه

آدم خوب واقعا کمیاب و نایاب شده

با اینکه اکثرا ادعای خوبی دارن

عدم تعهد رو قبول دارم،اما عدم ایمان رو خیرخیلیا هستن نماز و روزه رو ترک نمیکنن ودر ظاهر مومن اما اهل ...

ایمان تعهد میاره 

مذهب نمیاره 

ایمان قلبیه مذهب پذیرفتنیه 

مومن تعهد داره بدجور 

اونایی که میگی مسلمون نما هستند 

کشورای خارجی خیانت اینا توش یه چیزِ عادیه و خیلی کم درباره اش حرف میزنن چون براشون یه حرکتِ نرماله.خ ...

همه جا کم و بیش هست خیانت

اما درصدش تو ایران بیشتره

برید تحقیق کنید

متوجه میشید

تو کشورهای پیشرفته نگاه به یک خانوم کردن جرم محسوب میشه (هرسبیتی)

چ برسه شوهر داشته باشه و...

شما احتمالا از روفیلم کشور هارو مقایسه کردید

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
پوشش دار و معتقد؟اگه معتقد بوده چجور خیانت کرده؟پس مطمئنا اون معتقده واقعی نبودهالان راستو دروغ و غل ...

مسیله خیانت فقط و فقط به تعهد قلبی مربوطه و نباید با مذهب دخیلش کنیم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه اصلاکشورهای خارجی ک هیچ اعتقادی ندارنمیزان تعهدشون از ما بالاترهمثال ژاپنازدواج مجدد توش نیست

این اتفاق ناشی از بی‌تاثیر بودن عقیده نیست!

این موضوع نشون می‌ده گروه زیادی از آدم‌ها متوجه نیستند چه عقیده‌ای دارند و لوازم منطقی‌شو نمی‌فهمند و بر اساس گرایش‌های فطری هم یک سری چارچوب‌ها رو رعایت می‌کنند!

اگر نه عقل سلیم تشخیص می‌ده کسی که باور عمیق  داره فلان عمل غیراخلاقی گناهی نابخشودنیه که مجازاتش مرگ با اعمال شاقه در دنیا و عذاب اخرویه نسبت به کسی که چنین قیدی نداره قید و بند و بازدارندگی بیشتری برای نرفتن سمت اون کار داره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
والا تا دلت بخواد زن و مرد نماز خون و معتقد خیانتکار وجود داره، خیانت بیشتر به تعهد داشتن به همسرت ر ...

نمیدونم از کجا میارین این حرفو

ولی من هیچجا ندیدم یه نماز خونِ واقعی خیانت کنه.

لابد اونا که پیشِ شما نماز میخوندن الکی میخوندن.

خدای مهربونم سیپورت