2777
2789

دخترم 4 سالشه تا با یه بچه دوست میشه دو دقیقه بعد میبینم بچه رو زده و دعواشون شده نمی‌دونم چرا اینجوریه نمیتونه مسالمت آمیز دوستی کنه ، از آیندش میترسم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش با داستان و اینا توضیح بده که کار بدیه و همه باید با دوستاشون خوب باشن

همش صبح تا شب باهاش صحبت میکنم که دوستاتو برای خودت حفظ کن دعوا نکن کسی رو نزن ولی انگار تو ذاتشه 

همش صبح تا شب باهاش صحبت میکنم که دوستاتو برای خودت حفظ کن دعوا نکن کسی رو نزن ولی انگار تو ذاتشه

نگران نباش بچه ها مثل گلن . یجوری توضیح بده که متوجه شه کم کم درست میشه مثلا با عروسکاش و اینا بگو دوست داری کسی تو رو بزنه از دوستات اخ اخ درد داره پس ما هم نباید دوستامونو بزنیم خدا ناراحت میشه .......اینجوریا مثلا

دوست عزیز بچه ب پدرومادرش می‌ره وقتی داری از بچت میگی بدون اول داری از خودت میگی ، اون تو ذاتش نیست از بچگی دیده تو شکم تو بوده دیده حالا فیلم یا هرچیزی ک میدیدی این حرفا علمی ثابت شده 

دخترم یه دوست داشت اونجور اول فکر میکردم مشکل از دختر منه که زودی ناراحت میشه ولی بعد فهمیدم نه اونه که خوشش میاد اذیت کنه

حس میکنم از لوس کردن زیادی پدر و مادره

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دوست عزیز بچه ب پدرومادرش می‌ره وقتی داری از بچت میگی بدون اول داری از خودت میگی ، اون تو ذاتش نیست ...

نخیر 

یهو میبینی پدر مادر عالی بچه ناخلف شده 

اسی صبوری کنه از مشاور کمک بگیره