2777
2789
عنوان

لطفا با احترام و بدون توهین نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 143 پست

اصلاموافقتون نیستم .شوهر دوستم هرسال کربلا چندماه موکب داره جزمدافعین و.... دیگه از اینجور ادما معتقد دارترکه نداریم درظاهراما با دخترخاله دوستم که دختر عمه خودش میشه ریخته روهم .دوستم فقط بخاطر آبروی باباش مونده این فقط یه نمونه بود.تعهد وداشتن خیانت نکردن برمیگرده به ذات طرف وتربیتش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلاکشورهای خارجی ک هیچ اعتقادی ندارنمیزان تعهدشون از ما بالاترهمثال ژاپنازدواج مجدد توش نیست

از کجا می دونی ما که نیستیم ببنیم فقط نی دونیم بالاترین نرخ افسردگی و خودکشی مال ژاپن به خاطر کار زیاد ،کشورهای غرب و انریکا هم خیانت تدش زیاده نمونش فیلم هاشون یا سلبریتی هاشون که دوسال هم زندگی هاشون دوام نداره 

من قبول ندارم...متاسفانه شاهد این بودیم که حتی پوشش دارها و معتقدینمون هم خطا رفتن

اینا ظاهر نمان .به قول معروف همون عرزشی

وگرنه کسی که معتقد باشه همچنین کاری نمیکنه

عدم تعهد رو قبول دارم،اما عدم ایمان رو خیر

خیلیا هستن نماز و روزه رو ترک نمیکنن ودر ظاهر مومن اما اهل هزار دوز و کلک،،ایمان تعهد نمیاره

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

من قبول ندارم...متاسفانه شاهد این بودیم که حتی پوشش دارها و معتقدینمون هم خطا رفتن

پوشش دار و معتقد؟اگه معتقد بوده چجور خیانت کرده؟

پس مطمئنا اون معتقده واقعی نبوده

الان راستو دروغ و غلطو درست قاطی شده.خودت باید بفهمی کی مسلمونِ واقعیه کی دروغی.

اینکه یه ادمِ چادری خطا کرده دلیل نمیشه توی اصلِ دینمون شک کنیم،باید فقط به اعتقادِ اون شخص شک کنی و بس

خدای مهربونم سیپورت

آره خب شوهر منم میگه از خدا میترسم دنبال بیناموسی نمیرم . راستم میگه ولی اونم بالاخره یک بار خیانت کرد. چتی . با یه نفر ۱۰۰۰ کیلومتر اون ور تر که کسی هم نفهمه ولی من فهمیدم.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
عدم تعهد رو قبول دارم،اما عدم ایمان رو خیرخیلیا هستن نماز و روزه رو ترک نمیکنن ودر ظاهر مومن اما اهل ...

اون شخص ایمان نداره

فقط ظاهریه.ایمانِ واقعی داشته بود خطا نمیکرد

خدای مهربونم سیپورت

اصلا این اشتباهه که میگی چرا؟

چون اگر بخوایم مذهبی ودینیش کنیم اکثر گناها بخاطر اعتقاد کم هست ربطی صرفا به خیانت نداره مگه کم غیبت میکنیم اصلا هم احساس گناه نمیکنیم حالا باز تو خیانت احساس گناه وجود داره