2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا بد مریضی ای بود

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

من بدون علائم دیگه فقط سرفه میکنم یه ماهه

دیروزم بیرون بودم چشمام شروع کررررد اشششششک ریختن بیخود

اششششک میومدا

بعد شبش ک تو اینستا بودم دیدم چندنفر گذاشتن امروز بی دلیل اشک میومد از چشامون.پرام ریخت

تورو سننه؟

احتمالا من ودخترمم نزدیک دوماهه چندروز خوبین دوباره بدنمون درگیر می شه

اره من همه علائمم قطع شده بود فک کردم خوب شدم باز شبش گلو درد شدم در حدی که فک کردم ی مریضی بدی دارم که سه بار پشت سر هم با فاصله ده روز هی مریض میشدم بعد فهمیدم این ویروس جدیدس مدلش اینطوریه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من بدون علائم دیگه فقط سرفه میکنم یه ماههدیروزم بیرون بودم چشمام شروع کررررد اشششششک ریختن بیخوداششش ...

من شنیدم نمی دونم درسته یا حالا خودشون توهوایه ویروسی وپخش کردن من ودخترم دوماهه هنوز خوب نشدیم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام