2777
2789
آره برای مام اونجوریه هرکدوم ۷یا۸باررفتیم دکتر خوب می شیم دوروزه دیگه همونیم

من این اخری تو سرومم سفازولین و ویتامین زد خوب شدم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق ندارم نارحت بشم بنظرتون؟؟؟هزار دفعه به مامانم میگم وقتی مریضی نیا پشیمون. الان بچم ۵ سالشه یهفتس ...

ولی نباید میگفتی بیشعور

خوندم باورم نشد چجوری میتونی خودتو ببخشی

تو هم مادری فک کن دخترت همچین حرفی بت بزنه

میاد چون دوس داره شمارو بببینه جهت مریض کردن عمدی نمیاد.

نه والا من از وقتی بچم پیش دبستانی رفت ۳ساله هرسال طولانی مریض میشیم خوبم نمیشیم عادت کردیم دیگ الان ...

من دخترم ریفلاکس کلیه داره یه سره بدنش عفونت می کنه بااین مریضی ام بدنش کلا داغون شد

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ولی نباید میگفتی بیشعورخوندم باورم نشد چجوری میتونی خودتو ببخشیتو هم مادری فک کن دخترت همچین حرفی بت ...

به این دوسداشتن نمیگن بخدا. اینهنه خرج کردم دکتر. دوتا بچرو تروخشک میکنم. فک کن بچه ۱۸ ماه چقدر جون داره هی بالا میاره خدارو خوش میاد؟؟؟ نمیشه که چون مادره سواره ادم بشه که ادم باید رعایت کنه دیگه

ما هم گرفتیم الان درگیر سرفه ها هستیم دوره تبش بد بود بعدشم ک سرفه های خطی و اذیت کننده حالا امسال من واسه بچه ها واکسن زدم درسته افتادن چند روز و بد حال بودن اما خداروشکر میکنم سال‌های قبل ک واکسن نمیزدم گلبولای سفید خیلی پایین میومد  بستری میشدن  خیلیییییی بد بود

خدایا ااااااااااا شکرت
من بدون علائم دیگه فقط سرفه میکنم یه ماههدیروزم بیرون بودم چشمام شروع کررررد اشششششک ریختن بیخوداششش ...

منم چند روزه از چشام اشک میاد یعنی ویروس گرفتم؟

با خودم گقتم حتما هوا سرده به خاطر اونه اشک میاد

البته گلو درد هم دارم