2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم

102 بازدید | 12 پست

بچه ها مشاور کنکورم بنا به دلایلی که بهم گفت یک ماه نبود من خیلی از دستش عصبی بودم اما الان برگشته و هرچی گشتم بهتر از اون مشاور نبود خیلی منظم عالیه اما از اینکه بهم نگفت یک ماه نیست و یهو گفت بنظرم نامردی کرد بنظرتون  بهش پیام بدم باهاش ادامه بدم؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه آدم بی مسئولیت فکر نکرد شما یک ماه تو شرایط،پر تنش کنکور و سرنوشت ساز چکار میخوای بکنی اگه اردیبهش و خردادم غیب بشه موردی نداره چون سابقه اینکارو داره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
داروسازی خوندی؟از رشته ات راضی؟

بله عزیزم

کارش نسبتا سبکه و فشار و استرس و برخورد نزدیک با بیمار نداره اینا واقعا جنبه های مثبتش هستن اما خب به اندازه پزشکی یا دندون جای پیشرفت تحصیلی و درآمدی تا وقتی مسئول فنی داروخونه که مال خودت نباشه باشی واقعا نداره اما خب من راضیم هر چند الان ۳ ساله بخاطر دخترم نرفتم سرکار چون شهر غریبم و دست تنها

بنظرتون دندون دارو یا پزشکی؟

این کاملا به خودت بستگی داره و علاقه ات در درجه اول. چون قراره هر سه سخت باشن و وقتی علاقه باشه تحمل کردن سختیاش هم شیرینه

اما همیشه تو دانشگاه میگفتیم درس رو دارو میخونه زحمتش رو پزشکی میکشه پولش رو دندون در میاره

درسای ما بشدت سخته اما کارش کم فشارتره درآمدش هم از پزشک عمومی تو شرایط الان غالبا بیشتره

پزشکی دنیای شیرین تری تو درس داره و مسیر پیشرفت واست بازه ببین دارو هم تخصص داره اما تخصص پزشکی کاملا متفاوته

دندون تو دانشگاه راحت تره زودبازده تره اما باید بدونی که فرسایشیه اکثرا مشکلات کمر و گردن دارن