2777
2789
عنوان

اگه عزیزترین آدمای زندگیتون اشکتونو دربیارن میبخشین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 78 پست
اگرهمسرت صبح جمعه فقط چون دلت خاسته بری بیرون وبهش بگی.. اونم باه لحن تند جوابتو بدهتوام جوابشو بدی ...

این دیگه خیلی خیلی بخشید وحشیه و نمیشه اسمش عزیز که. عزیز اونیه که برات مهمه براش مهمی یه وقت کاری بکنه که رنجیده خاطر بشی اونوقت آدم ممکنه بتونه ببخشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم واقعا میبخشم شاید به روش نیارم ولی خب کم‌کم وا میدم اگ دوسش‌داشته باشم من خودم به یه جایی از ...

من بیشتر از خودم لجم میگیره

اون باعث این شد که خودمو پیشش خورد کنم

میدونست حالم بده اما کوتاهم نمیومد

الان میگه غلط کردم اما چه فایده من غرور و قلبم خورد شد

من کلا ادمی ام ک ب دل نمیگیرم و سریع میبخشم

حتی خیانت رو برای اسودگی وجدان خودم میبخشم اما با اون ادم ادامه نمیدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

اگر واقعا به خاطر سوءتفاهم باشه و پشیمون باشه آره.

پدر و مادر هم گاهی ممکنه اشک آدم رو در بیارن ولی خب می بخشیمشون‌. ولی اگر هی اتفاق بیفته قطعا دیگه کوتاه نمیام.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اگه هزار تا خوبی داشته باشه چی؟

اگر اون هزار تا خوبی رو به من نشون نده نه اگر با من خوب باشه بله اگر واقعا سوتفاهم هست عزیزم بگذرین گلم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
این دیگه خیلی خیلی بخشید وحشیه و نمیشه اسمش عزیز که. عزیز اونیه که برات مهمه براش مهمی یه وقت کاری ب ...

ن من نمی بخشمش.. انقدر نفرینش کردم ومیکنم حد نداره.. 😔😔بقران چنان زده تو کمروپشتم سه تا مسکن خوردم دردمم  کم شده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
من بیشتر از خودم لجم میگیرهاون باعث این شد که خودمو پیشش خورد کنممیدونست حالم بده اما کوتاهم نمیومدا ...

ببین یه چیزی بگم واقعا حقیقته با خودت رو راست باش ببین انقدی ک قلبتو شکسته و در اینده نمیتونه جبران کنه و از اینکه پسش بزنی حالت بهتره این کارو بکن ولی أگه دیدی یه جا تو ایندت قراره بگی کاش هنوزم باهم بودیم به نظرم با یکم حفظ غرور و منت برگردید بهم چون واقعا من این سختیه نبودنشو کشیدم و داغون شدم 

اگرهمسرت صبح جمعه فقط چون دلت خاسته بری بیرون وبهش بگی.. اونم باه لحن تند جوابتو بدهتوام جوابشو بدی ...

هیچی قلقش سعی میکنم بدست بیارم بچه نیارم و تا میتونم ازش پول بگیرم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون