2777
2789

حالا به جایی رسیده که آرزوی مرگ منو میکنه 

حتما فکر میکنید اتفاق خاصی افتاده نه هیچی 

فقط خوبی هام زده زیر دلش فشار اقتصادی قلبش رو پر از کینه و سنگ کرده که حتی دیگه شریکش رو دلیل این وضع میدونه 

اگه دوتا بچه نداشتم خودم رو تموم میکردم و به آرزوش میرسید هزار بار فکر خودکشی از ذهنم میگذره اما وجود بچه هام مانع عملی شدنش میشن 

من به آخر خودم رسیدم برای آرامشم دعا کنید 

خواهش میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنت کنه هرکی این فشار اقتصادی و برای مردم درست کرد همه دعوا خانوادگی ریشش بی پولیه

آمییییییییین یا الله 

ریشه اش خشک بشه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

خدا بهت آرامش بده عزیزم.خدا همسرتونم از این وضعیت نجات بده. در حد نیاز برای آسایشتون بهش پول بده که ...

یه روزی واقعا عزیز دلش بودم یک ماهه حتی بهم نگاه هم نمیکنه فقط تیکه میندازه و میگه ایشالله بمیری خاکت کنم 

کسی که طاقت ناراحتیمو نداشت با حرفاش و کاراش جیگرم رو سوزونده 

دلم می‌خواد یبار بغلم کنه بگه همه حرفام دروغ بود لطفا منو ببخش اما به خدا همش واقعیه 😭

یه روزی واقعا عزیز دلش بودم یک ماهه حتی بهم نگاه هم نمیکنه فقط تیکه میندازه و میگه ایشالله بمیری خاک ...

عزیزم به چپ ت  هم نگیر.  

شوهره منم هر روز بهم میگه : خدا لعنتت کنه. بمیری راحت بشیم. 

بااینکه یه دختر و 2تا پسر دارم. 

ولی من میگم. از دعای گربه کوره بارون نمیگیره. 

خدا خودش میدونه عمر هر کسی چه زمانی تموم بشه

اصلا غصه نخور. 

وقتی داره اون حرفا رو میزنه. تو دلت باخدا حرف بزن. بگو خدایا توکه داری میبینی. خودت جوابشو بده. 

منم همیشه همینو میگم بخدا 

آروم میشم 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

عزیزم به چپ ت هم نگیر. شوهره منم هر روز بهم میگه : خدا لعنتت کنه. بمیری راحت بشیم. بااینکه یه دختر ...

وقتی این حرفا رو میزنه قلبم درد میگیره و میرم تو اتاق اشک میریزم دلم برای خودم میسوزه من مستحق چنین برخورد و رفتاری نیستم 

قلبم خیلی شکسته دیگه طاقت شکست ندارم

وقتی این حرفا رو میزنه قلبم درد میگیره و میرم تو اتاق اشک میریزم دلم برای خودم میسوزه من مستحق چنین ...

اصلا گریه نکن. ضعف نشون نده [ 

هرچی ضعیف تر باشی. بیشتر به کارش ادامه میده. 

اصلا برات مهم نباشه. اینجوری بهتره. 

فقط بسپارش بخدا

خوده خدا بلده کجا بزاره تو کاسه ی همچین شوهر هایی

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.