2777
2789
عنوان

اول صبحی یه جنگ جهانی شد تو خونه ما داره دستام می لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 137 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردشور ببرنشون بخاطر این گوه ها من اینستا نمیریزم

منم همین طور چند ساله اینستا ندارم چیه بابا کثافت کاری هست فقط 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
این نکبت تا شب سرکاره اونم میاد بگی ت دعوا درست می کنه

وقتی اینهمه مشغوله از صب تا شب که وقت صحبت ندارید پس کی وقت داره به کثافتکاری ش برسه؟ بهرحال این راهش نبود یکم سیاست داشته باش با دعوا هیچی درست نمیشه 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
وقتی اینهمه مشغوله از صب تا شب که وقت صحبت ندارید پس کی وقت داره به کثافتکاری ش برسه؟ بهرحال این راه ...

این وسط کار هم برای ج ن ده ها وقت داره به من که میرسه سرکاره 

همیشه خدا انلاین ه وقتی هم میکی میگه نه گوشی انلاین نشون میده منم خرم

در حد همون سرچ بوده وگرنه گوشیشو مهر و موم میکرد که از هیچ سوراخی نتونید بازش کنید

نه بابا این معلوم نیست گوشی دوم داره چی داره 

چون همیشه شارژ گوشی سامسونگ تو ماشینشه الکی میگه مال شرکت ه 

ما نریزیم اون نکبت ها که دارن

واقعا ذات آدم هارو نمیشه با دعوا و درگیری درست کنی

اگه حریفش نمیشی بیا بیرون از اون زندگی 

اگه هم میبینی موقعیت داره پول داره 

زندگیتو بکن با پولاش خوش بگذرون محل سگم بهش نده

عزیزم به فرض هم که همین باشه اینکه راهش نبود میگذاشتی ظهر وبعد از در رفتن خستگیش در کمال ارامش باهاش ...

ما زنا چقد بدبخت شدیم که تو این حالمون باید بفکر رفع خستگیشون باشیمو درنهایت آرامش صحبت کنیم

خیلی بیجا کرده اون آقا , ینی خدایی نکرده یه درصد همچین خطایی از طرف خانم بود همین توقع رو داشتین؟ همون مرتیکه بیشعور نصف شب قیامت میکرد

روزای خوب منم میاد