2777
2789

من هفت سال و چهار ماه ازدواج کردم 

خودم شاغلم

یکی از دستگاه کارتخوان های مغازه شوهرم به نام منه که کارتش از اول دست خودش بوده 

یعنی از همون کارت هم برای من حداقل مدت شش ماه یک سالی هست پولی جابه جا نشده

کلا همه هزینه های خودمو بچم روی دوش خودمه

حالا من شکایت کیفری کردم که آقا نفقه نمیده 

تازه کتکم میزد فهاشی میکرد تحقیر توهین

به نظرتون حکم طلاق میتونم بگیرم نفقه نمیده معتاد هست دست بزن داره پرونده پزشکی هم دارم دو تا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم انگاری هیچ نفقه ای نیمده بهم.  پول لباسام ک اکثرا خانوادم میدن. مسافرت میرم بازم خانوادم پول میدن. 

۸ ساله تامین برنجمون ب عهده خانوادم بوده. بعصی وقتها گوشتم همینجور. فقط اب تو خونش خورده میشه.

حتی چاییم هم خانوادم میدن. اخرشم میگه من وظیفه ای ندارم در قبال تو

خونه هم خانوادم براش خریدن.

فقط شوهر کردم ک ترشیده نمونم انگار 

یه نفقه میبره مثلا تا دو میلیون 

از،اون ماهی که حکم میاد موظف میشه بده 

و گرنه به هفت سال پیش و ..کار،ندارن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

آره ولی فکر نکنم ماهانه ای که می‌بندن زیاد باشه 

لطفا برو بانکی که برات کارت خوان گرفته حساب ببند برو اداره مالیات ببین چقدر برات مالیات اومده بابت کارت خوان 

چرا به چنین مردی اعتماد می‌کنی کارت خوان میدی دستش 

اون کلک زده میخاد تو مالیات بدی 

منم شوهرم انگاری هیچ نفقه ای نیمده بهم. پول لباسام ک اکثرا خانوادم میدن. مسافرت میرم بازم خانوادم پ ...

چرا شوهرت پررو کردی یه مدت بگو ندن گرسنگی بکشه خودش میخره 

مقصر خود ما زنهاییم که خانواده خودمون زیر دست پا یک مرد بیش ف می‌اندازیم به چه قیمتی 

یه نفقه میبره مثلا تا دو میلیون از،اون ماهی که حکم میاد موظف میشه بده و گرنه به هفت سال پیش و ..کار، ...

نه دیگه دوازده شرط عقدنامه رو ببین

نوشته اگه شوهر به مدت شش ماه نفقه نده زن میتونه حکم طلاق یه طرفه بگیره بعد این کلا نفقه ای به من نداده بره پرینت حساب بیاره ببینم اصلا پولی واسم جابه جا کرده

بعد تازه آپشن های دیگشم که بالا گفتم 

سه چهار مورد از شروط دوازده گانه عقد نفقه نمیده معتاده دست بزن داره و... 

آره ولی فکر نکنم ماهانه ای که می‌بندن زیاد باشه لطفا برو بانکی که برات کارت خوان گرفته حساب ببند برو ...

از کارتخوان من نزدیک یک سالی هست استفاده نمیکنه مالیاتش رو صفر کردم یه کارتخوان دیگه خرید از اون استفاده میکنه

بی عرضس. جلوش از گشنگی بمیری تکون نمیده خودشو

خودت بخور عزیزم خونه خالی کن 

بزار گرسنگی بکشه منظورم اینه بپز بخور جمع کن پیش اون هیچی بگو نخوردم نداریم 

کابینت یخچال همه خالی کن 

شده خونه پس بده یا بگو باید اجاره بدیم 

ببین الان به هر مردی بگی زن خونه داره با کله نیاد ازدواج کنه بندازش بیرون بگو مسکن تهیه کن