2777
2789
عنوان

من یه نذری کردم بیاید

409 بازدید | 45 پست

من تیپم معمولی هست الانم و کلا کاشت ناخونو اینام ندارم ساده و شیک میگیردم آرایشم ندارم 

اما نذر کردم اگررحاجت مهممو بگیرم به نیت خانم فاطمه زهرا  چادری بشم،

و گفتم تاروزی که حرمت چادرو نگه دارم سرم میکنم اگر دیدم داره بهش بی حرمتی میشه میزارم کنار 

چون خودم خیلیییی حساسم مثلااا بخوام همینطوری از سراجباررسرم کنم،

بنظرتون اذیت میشه ادم با چادر؟؟؟؟؟

کسی چادری هست؟؟؟🚶🚶🚶🚶🚶🚶🚶

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید اگر حرفی ک میزنم مغایر با اعتقاد شماس.ولی من میگم نذر باید ی خیری به بقیه برسونه.من اعتقادم ا ...

همین یه نذرو نکردم  گلم 

نذر مالی دیگه ای هم کردم .مثلا فرستادن یه نیازمند به مشهد 

دادن یه گوسفند به خیریه

ببخشید اگر حرفی ک میزنم مغایر با اعتقاد شماس.ولی من میگم نذر باید ی خیری به بقیه برسونه.من اعتقادم ا ...

اتفاقا اینکه ادم محجبه وچادری باشه خیلی خیر میرسونه.همین که جوونای ما با ارامش برند تو اجتماع بزرگترین خیره

اولا ک الان مدلهای چادر خیلی متنوع شده و با چادر هم میشه باکلاس و شیک بود.دوما وقتی ندری میکنی نباید ...

نه پایبند میمونم 

منظورم این بود یروز اگر دیدم دارم لعنت میکنم هی میگم این چیه و چه اشتباهی کردم میزارم کنار 

چون چادر بنظرم یه تیکه پارچه نیس فقط حرمت داره و باید حرمتش حفظ شه

به جاش نذر کن به یه نیازمند کمک کنی هرچند کم و ناچیز. چادر کیو قراره خوشحال کنه اخه؟ بازم اونجوری یه ...

نذر مالی هم کردم 

کمک به نیازمند 

دادن گوسفند به خیریه 

فرستادن یه نیازمند به مشهد